A fost ales EY World Entrepreneur Of The Year™ pentru 2018, Rubens Menin, preşedintele companiei braziliene MRV Engenharia

EY World Entrepreneur Of The Year

Rubens Menin, președintele companiei braziliene MRV Engenharia e Participações S.A., a fost desemnat EY World Entrepreneur Of The Year™ în 2018, devenind primul câştigător din America de Sud. Rubens a fost ales din 56 de câștigători ai premiilor naționale, provenind din 46 de țări și regiuni.

Rubens Menin, în vârstă de 62 de ani, fondatorul MRV, este dezvoltator imobiliar din 1979 și conduce cea mai mare companie imobiliară din America Latină, după numărul de unități vândute. De asemenea, este cel mai mare constructor de locuințe pentru persoane cu venituri mici din Brazilia. În 2017, MRV a înregistrat venituri operaționale nete de 1,44 miliarde USD și un profit net de 197 milioane USD.

Bogdan Ion, Managing Partner EY România, a spus: ”Încă o dată, competiția globală EY World Entrepreneur Of The Year a recompensat spiritul antreprenorial și performanța de business, dar și implicarea în comunitate și viziunea pe termen lung. Rubens Menin și-a adjudecat marele premiu ca antreprenor care și-a construit cu perseverență un business de succes în Brazilia, în pofida unui context economic adeseori complicat și volatil, știind să integreze în viziunea sa de creștere și implicarea în dezvoltarea comunității. Cred că, pe lângă faptul că recompensează succesul antreprenorial, această competiție globală EY are marele merit de a aduce în atenția publică modele de urmat.”

În România, EY Entrepreneur Of The Year a ajuns în acest an la cea de a patra ediție. Înscrierile au început în luna mai și se vor încheia pe 3 septembrie 2018. La finalul procesului de jurizare se vor acorda trei premii: EY Entrepreneur Of The Year, EY Emerging Entrepreneur Of The Year și Family Business.

„Este o mare satisfacție să știm că am creat oportunitatea și pentru antreprenorii români de a putea participa la o astfel de competiție globală. În cele trei ediții derulate din România, am avut marea bucurie să vedem în competiție mulți antreprenori consacrați, dar și mulți la început de drum. Urmărim cu interes înscrierile în cea de-a patra ediție a competiției din România pe care am lansat-o în luna mai.”, a adăugat Bogdan Ion, Managing Partner EY România.

EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo iar în finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: www.ey.com

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 250.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 31,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2017. În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei 770 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale.

Citește și Firmele românești, invitate în competiția internațională a antreprenorilor, EY Entrepreneur Of The Year.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •