După 15 ani ca director de marketing în Big4, Elena Badea trece în antreprenoriat

Elena Badea: După 15 ani ca director de marketing în Big4, Elena Badea trece în antreprenoriat

Elena Badea s-a alăturat companiei Sfera Business ca Partener și Senior Consultant, după ce a construit o carieră de peste 22 de ani în marketing, vânzări și business development. Timp de 15 ani, a fost Director Marketing al unei companii internaționale de top care activează din 1992 și în România. În această perioadă, timp de 10 ani, a condus departamentul de Marketing & Business Development, după care a coordonat activitatea de PR și de comunicare a brandului.

De peste șapte ani, Elena Badea este implicată în mediul academic, fiind invitată să predea cursuri în cadrul programului de Master al Griffiths School of Management din Oradea. A coordonat numeroase cercetări privind mediul de business și antreprenorial din România și s-a implicat în programe de formare și coaching pentru manageri și oameni de afaceri, dar și în proiecte de responsabilitate socială și educație. Publică frecvent articole în presă și este invitată ca vorbitor la numeroase conferințe naționale pe teme actuale de marketing și business development.

În ultimii trei ani, a susținut peste 300 de ore de cursuri, atât în cadrul unor companii multinaționale, cât și în cadrul unor mari firme antreprenoriale românești. Temele pe care le abordează includ: marketing și comunicare, business development, account management, limbajul trupului în afaceri, tehnici de prezentare, de networking, de dezvoltare a brandului personal, psihologia vânzărilor și neuromarketing.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •