Moduri prin care tehnologia îți poate face mica afacere să se bucure de același capital de încredere ca o companie mare

Moduri prin care tehnologia îți poate face mica afacere să se bucure de același capital de încredere ca o companie mare

Industria microîntreprinderilor este minunată, pentru că poți lua decizii fără ca bordul executiv să se întrunească, însă sunt și dezavantaje, cum ar fi faptul că oamenii tind să aibă mai multă încredere în instituțiile mari. Le dă o senzație de stabilitate și încredere pe care nu le-o oferă microîntreprinderile.

Vestea bună este că tehnologia te poate ajuta ca microîntreprinderea ta să arate ca o companie mare. Iată cum poți face:

Costruiește un website bine

Sună simplu, dar să cheltui mai mulți bani pentru a îți face site-ul mult mai performant și calitativ chiar are un efect mare.

81% dintre cumpărători fac research online înainte să cumpere un produs, așa că un site calitativ contează. În plus, te ajută să arăți profesionist, ca microîntreprindere.

Folosește automatizarea pe social media

E greu să te ocupi de conținut pe Facebook, Instagram, Linkedin și Twitter în același timp, motiv pentru care ai nevoie de automatizare, dacă vrei să ajungi la publicul țintă.

Ține minte: nu toată lumea va vedea 100% din postările tale.Dacă ai o bucată nouă de conținut , ar fi bine să creați mai multe tweets pe parcursul a mai multe zile, scrie CoxBlue.

Fă mai multe conturi de e-mail

Asigură-te că ai o adresă de e-mail și un domeniu pentru afacerea ta. Ai putea să îți păstrezi adresa de gmail, dar nu arată profesional.

O modalitate sigură de a face compania ta să pară mai mare este să utilizezi mai multe adrese de e-mail. Asta nu înseamnă să inventezi personal pe care nu îl ai de fapt.

Cu toate acestea, există mai multe motive pentru care cineva te poate contacta, iar adresele diferite pentru vânzări, servicii pentru clienți, presă și parteneriate, chiar dacă este vorba despre aceeași persoană, este o modalitate excelentă de a arăta organizat.

Folosește un asistent virtual sau alți freelanceri

Spațiul digital a făcut posibile niște lucruri minunate în zilele noastre, iar unul dintre ele sunt asistenții virtuali.

Lucrând de acasă, un asistent virtual ar putea să te ajute. Serviciile unui astfel de asistent sunt mai accesibile ca niciodată, și nu doar că îți vor face compania să pară mai mare, dar te vor ajuta să rezolvi din task-uri.

E ușor să te simți un pește mic într-un ocean, dar cu tehnologia potrivită, microîntreprinderea ta poate părea ca o mare companie. Iată ce poți face ca să câștigi încredere :

Optimizează-ți site-ul pentru desktop și mobile și fă-l să arate și să funcționeze perfect.

Utilizează automatizarea social media pentru a menține o prezență relevantă în online

Creează conturi de e-mail pe departamente sau servicii, chiar dacă sunt manageriate doar de o singură persoană/

Folosește influencerii pentru a îți mări echipa.

Sursa foto: Unsplash