Trucuri esențiale pentru afaceri mici și startup-uri de la antreprenori experți

Trucuri esentiale pentru afaceri mic si startup-ri de la antreprenori experti

În 2019, pare că toată lumea aspiră să fie antreprenor și să vină cu următorul tren. Cine-i poate blama pe acești oameni?! Benficiile sunt multe, de la a fi propriul tău șef, până la a realiza ceva, a aduce valoare oamenilor din jurul tău și a face bani.

Însă, deseori, startup-urile eșuează. Mai exact, 75% dintre ele, potrivit Harvard Business Review.

Deci, ce merge prost? Din păcate, nu toți ne-am născut ca să fim antreprenori. Pentru a conduce o afacere de succes trebuie să îți asumi rolul potrivit. Dacă asta înseamnă să acționezi în feluri care nu îți sunt caracteristice, atunci asta este. Altfel, vei risca să intri în procentajul celor 75%. 

Iată cum poți conduci o afacere de succes:

Asumă-ți riscuri și fii dispus să eșuezi!

Când încă nu ți-ai pus afacerea pe picioare, conexiunile îți vor ajuta afacerea să se mențină pe linia de plutire. Aceste ajutoare inițiale se vor transforma în aliați puternici. În curând, veți fi în poziția de a aduce un nou atu în lupta de a ridica startup-ul.

„Fă conexiuni și amintește-ți fiecare persoană pe care o întâlnești”, a declarat Clare Dreyer, expert în carieră, pentru Forbes. Cere sfatul și ajutorul lor. Păstrează legătura cu ei de-a lungul drumului și construiește-ți rețeaua înainte de a avea nevoie de ea! Relațiile de calitate sunt cheile regatului. “

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •