Aurelia Costache, noul lider al departamentului de Asistență în afaceri EY România

Aurelia Costache, noul lider al departamentului de Asistență în afaceri EY România

Aurelia Costache preia conducerea departamentului de Asistență în afaceri al EY România, după ce a coordonat timp de trei ani divizia de consultanță pentru industria serviciilor financiare a companiei.

În ultimii doi ani, Aurelia a fost implicată, de asemenea, în înființarea centrului de excelență global al EYpentru automatizare RPA (Robotic Process Automation).

Mă bucur că pot prelua conducerea acestei linii de servicii care are o dinamică extraordinară pe piața din România. Centrul RPA pe care l-am dezvoltat aici ne permite să aducem pe piața locală cele mai inovatoare servicii profesionale care se nasc acum la nivel global. Pe lângă avantajele evidente pentru clienții noștri de aici, care au acum acces la astfel de servicii, cred că mai important este impactul asupra echipei, prin noile oportunități de creștere a specialiștilor din România și prin integrarea lor în proiecte de anvergură globală”, explică Aurelia Costache.

Cu o experiență  de peste 20 ani acumulată în calitate de consultant în domeniul bancar și telecom, Aurelia se bucură de o largă recunoaștere profesională pe piața din România, ea ajutând numeroase companii să își îmbunătățească gradul de utilizare a sistemelor informatice, aliniind funcția IT obiectivelor strategice de business ale firmelor. De asemenea, a coordonat diverse proiecte din zonele de Business Intelligence, Data Governance, reorganizarea proceselor de afaceri, conformitatea cu diferitele reglementări, precum și securitate și continuitatea afacerii. În plus, a oferit asistență în cadrul proiectelor de înființare de noi bănci, precum și în proiecte de transformare a rețelelor de sucursale, a modului de servire a clienților și de remodelare a proceselor de business din cadrul instituțiilor bancare.

Aurelia deține un EMBA în cadrul Ecole Nationale des Ponts et Chaussees Paris și o diplomă postuniversitară în Afaceri Internaționale din partea Universității din Edinburgh. De asemenea, deține mai multe certificări internaționale: Certified Information System Auditor (CISA), Certified Information Securty Maneger (CISM), ISMS Lead Auditor, Lean Practitioner și Professional Project Manager (PMP).

„În contextul digitalizării și al provocărilor de pe piața forței de muncă, alături de presiunea generată de creșterea complexității reglementărilor privind protecția datelor, echipa EY Advisory, consolidată acum prin leadership-ul și experiența Aureliei, va sprijini clienții noștri din România să gestioneze incertitudinile actuale și să fie parte din schimbarea care redefinește toate industriile la nivel global”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

Citeşte şi Incertitudinea fiscală îngreunează planurile de investiții în România

  •  
  •  
  •  
  •  
  •