A doua ediţie a Galei Elite Woman Nominee

A doua ediţie a Galei Elite Woman Nominee

Vineri, 9 martie 2018, la Crystal Palace Ballroom din Bucureşti, Elite Business Women va organiza a doua ediţie a Galei Elite Woman Nominee, prin intermediul căreia va nominaliza şi premia cele mai performante afaceri din România conduse de femei. În acelaşi timp, în cadrul galei, participanţii vor dezbate fenomenul din cauza căruia România a ajuns pe locul trei în Europa, anume obezitatea infantilă. Doctorul nutriţionist Florin Ioan Bălănică şi Cristiana Dima, preşedintele Asociaţie Commit 2 Evolution, vor trece în revistă principalele cauze ale obezităţii la copii şi vor prezenta metodele prin care putem combate acest fenomen.

La ora actuală, ELITE Business Women organizează conferinţe şi cursuri de training în domeniul antreprenoriatului, în ţară şi în străinătate, iar de un an compania ajută alte firme conduse de românce să îşi extindă afacerea în Europa, prin evenimente de networking organizate în Portugalia, Belgia, Italia şi Marea Britanie.

Elite Business Women a pornit, iniţial, ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee s-a transformat într-o companie de educaţie antreprenorială feminină, depăşind 8.000 de membre.

Întreaga strategie a fost pusă la punct de antreprenoarea Bianca Tudor, care la doar 22 de ani şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionale şi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor.

“Totul a pornit de la discuţii cu patos, pe care le purtam acum mulţi ani cu femei la început de carieră, care îşi doreau să pună bazele propriei afaceri şi îmi cereau sfaturi despre cum să procedeze. La vremea respectivă nu aveam în minte cifre, dar tot mai multe doamne îmi cereau sfaturi şi ne-am unit într-o comunitate. Acel mic bulgăre de zăpada s-a rostogolit şi am fost nevoită să îmi înregistrez personalitate juridică pentru a crea conferinţe, evenimente de networking, programe de promovare şi dezvoltare a afacerilor, pe care deja clienţii mei le solicitau. În cadrul acestor conferinţe am fost martora evoluţiei unor companii conduse de femeie care, la ora actuală, sunt lideri de piaţă.”, declară Bianca Tudor, fondatorul Elite Business Women.

Citeşte şi Kevin Hogan susține o conferință în România