Gabriela Bereș preia coordonarea Puratos în Europa de Est

Gabriela Bereș preia coordonarea business-ului Puratos în Europa de Est

Grupul belgian Puratos, producător de ingrediente pentru industria de brutărie, patiserie şi ciocolaterie, a desemnat-o pe Gabriela Bereș pentru a continua dezvoltarea operațiunilor companiei în 15 piețe, din rolul de Director Regional Puratos pentru Europa de Est.

Din martie 2018, Gabriela Bereş va conduce activitățile subsidiarelor Puratos din Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Croația, Slovenia şi Bosnia-Herțegovina și operațiunile din Albania, Kosovo, Georgia, Armenia, Turkmenistan, Tadjikistan şi Uzbekistan, unde compania este reprezentată prin reţele de distribuitori locali. Managerul își menține rolul de coordonare a operațiunilor din România, pe care l-a deținut în ultimii cinci ani. Anterior acestei perioade, Gabriela Bereş a ocupat succesiv pozițiile de director operațional şi de director de resurse umane în cadrul sucursalei Puratos România.

„Pornesc pe acest drum cu gândul de a construi pe experiența și succesul local, păstrându-mă deschisă la influența și oportunitățile de dezvoltare pe care această regiune ni le oferă. Cred că pasiunea de a inova și de a ne îmbunătăți permanent performanţa sunt ceea ce ne diferențiază și ne ajută să le oferim partenerilor noștri servicii și produse performante, crescând organic alături de ei”, a declarat Gabriela Bereș, Director Regional Puratos pentru Europa de Est.

În perioada în care a condus sucursala locală, cifra de afaceri şi profitul producătorului au crescut într-un ritm susţinut, în contextul în care compania a investit în deschiderea unui nou centru de inovație la Cluj Napoca (2016), a modernizat şi extins centrul din București (2018), a modernizat rețeaua de distribuție și unitatea de producție. De asemenea a investit în perfecționarea echipelor de cercetare&dezvoltare și a consultanţilor tehnici pentru a putea oferi atât produse, cât și servicii performante partenerilor Puratos.

Gabriela Bereş este licențiată a Facultăţii de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, și deține un Executive MBA româno-american, la ASEBUSS.

Citește și Cum să crești și să dezvolți un brand local: povestea Eladerm

  •  
  •  
  •  
  •  
  •