Andreea Mihnea – noul Director de Resurse Umane al EY România

Andreea Mihnea - noul Director de Resurse Umane al EY România

Andreea Mihnea este noul Director de HR al Ernst & Young România, informează un comunicat de presă al EY, remis Manager Express.

Andreea preia astfel conducerea departamentului de Resurse Umane de la Alexandra Bebu, care s-a alăturat recent echipei regionale de Talent Management a EY în Europa Centrală şi de Sud-Est.

Andreea are peste 10 ani de experienţă în managementul resurselor umane pentru companii multinaţionale precum Tchibo, IBM, sau PayPoint. Poziţiile pe care le-a ocupat, atât la nivel local, cât şi regional în Europa, au inclus arii de competenţă precum management şi consultanţă de resurse umane, schimbare organizaţională şi executive search.

„Rolul de Director HR în domeniul serviciilor profesionale în România este unul deosebit de complex, cu precădere în condiţiile actuale de piaţă şi într-o companie cu portofoliul de servicii pe care îl are EY. Recrutarea, formarea şi motivarea a 500 dintre cei mai buni profesionişti în consultanţa de afaceri din ţară este o provocare şi un proiect de referinţă în cariera mea, pe care îmi doresc să îl realizez cu succes”, explică Andreea.

Andreea este absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti şi este formator certificat prin programul Exec-Edu al Asebuss. Este specializată în dezvoltarea şi implementarea proceselor şi strategiilor privind resursele umane, construirea echipelor şi coaching.