Dana Gate, noul partener a lui Octavian Bădescu în RE/MAX Freedom Group

Dana Gate, noul partener a lui Octavian Bădescu în RE/MAX Freedom Group

Dana Gate a evoluat în ultimii 10 ani în cadrul Sameday Courier, de la Key Account la Client Happiness Manager, în ultimii ani având funcția de Director Comercial. Ea și-a încheiat activitatea în Sameday la finalul lunii martie 2018, pentru a se implica ca broker și partener în cadrul companiei de consultanță imobiliară, ce activează sub brand-ul RE/MAX Freedom Group, franciză a liderului mondial din domeniu – RE/MAX. Dana Gate se va alătura, așadar, lui Octavian Bădescu – fost acționar majoritar al Sameday Courier, societate achiziționată de către eMAG în 2017.

RE/MAX FREEDOM Group este o companie de consultanță imobiliară full-service, operată independent, ce se pune în slujba vânzătorilor în sistem de reprezentare exclusivă, cu un comision „zero” la cumpărător. Este o companie deschisă colaborărilor, ce urmărește să evite conflictul de interese prin reprezentarea unei singure părți în tranzacție. Compania se adresează în egală măsură nevoilor investitorilor în real-estate, oferind oportunități de investiție imobiliară în România și în străinătate.

„Principalul motiv pentru care am luat decizia de a mă alătura acestui proiect a fost trecerea firească în zona de antreprenoriat, ca pas în evoluția mea profesională. Faptul că beneficiez de o experiență semnificativă în vânzări în sectorul serviciilor, colaborarea cu Octavian desfășurată pe mai mulți ani, cât și faptul că domeniul consultanței imobiliare mi se pare deosebit de provocator, au contribuit semnificativ la decizie. De asemenea, am avut în vedere și faptul că RE/MAX este compania nr. 1 în lume în acest domeniu, iar Freedom Group ca franciză are o strategie ambițioasă pe termen lung”, a declarat Dana Gate.

Ea a mai subliniat că, în prezent, pe piața imobiliară locală există un potențial semnificativ, mai ales dacă ținem cont de caracteristicile pieței, de nevoile existente privind un serviciu de calitate și de peisajul concurențial și economic actual.

„Pe o piață atât de efervescentă cum este cea de real-estate se simte acut nevoia, atât din partea vânzătorilor, cât și a cumpărătorilor, de servicii de consultanță imobiliară de calitate. Experiența acumulată în curierat din poziția de Client Happiness Manager poate fi exploatată și în zona serviciilor de consultanță imobiliară. Nevoia de a transmite clientului mai mult decât simplul „customer care” există și în această piață, poate chiar mai mult decât în alte domenii. Consider că relația cu RE/MAX Freedom Group va adăuga valoare atât companiei în ansamblu, cât și mie la nivel individual” a mai adăugat Dana Gate.

Aceasta este de părere că piața imobiliară locală se va educa din ce în ce mai mult, iar agenții imobiliari se vor profesionaliza în așa măsură încât vor fi văzuți de către clienți precum consultanți profesioniști în domeniu, nu doar persoane care intermediază o tranzacție.

RE/MAX Freedom Group are avantajul de a face parte dintr-o rețea care, în acest moment, înglobează pe plan local peste 200 de agenți imobiliari în orașele în care este prezentă RE/MAX România și peste 100.000 în care este prezența RE/MAX.

Citeşte şi Oana Iancu, noul director comercial Business Lease România

  •  
  •  
  •  
  •  
  •