Ioana Sârbu, noul Senior Manager EY în departamentul de Asistenţă Fiscală

Ioana Sârbu, noul Senior Manager EY în departamentul de Asistenţă Fiscală

Ioana Sârbu se alătură echipei Ernst & Young (EY) ca Senior Manager al departamentului de Asistenţă Fiscală în cadrul căruia va coordona activitatea de consultanţă fiscală şi livrarea de servicii de asistenţă fiscală clienţilor din Cluj şi Timişoara, informeasă un comunicat de presă al EY, remis Manager Express.

Ioana are 10 ani de experienţă profesională în consultanţă, în oferirea de servicii de asistenţă fiscală, contabilitate, M&A  unora dintre cele mai mari corporaţii din România. Deţinând o experienţă solidă în conducerea echipelor de consultanţă, ea va coordona relaţia cu clienţii noştri în birourile din Cluj-Napoca şi Timişoara.

“Atât firmele conduse de atreprenori români, cât şi multinaţionalele prezente pe piaţa locală au nevoie să înţeleagă cât de importantă este optimizarea costurilor operaţiunilor şi tranzacţiilor pe care le efectuează. Sunt încântată că, alăturându-mă echipei EY, voi putea să contribui la îmbunătăţirea eficienţei pentru afacerile clienţlor noştri asistându-i în domeniul fiscal”, a spus Ioana Sârbu.

Înainte de a se alătura EY, Ioana a fost consultant în cadrul Mazars România şi Haarmann, Hemmelrath & Partner, poziţie din care a fost responsabilă de proiecte majore de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă financiară. A asistat clienţii în inspecţii fiscale, a coordonat proiecte de due diligence, a structurat tranzacţii din punct de vedere fiscal şi a derulat audituri fiscale, având în plus o experienţă considerabilă în consultanţa privind taxele directe şi TVA-ul.

Ioana este membră a mai multor organisme profesionale internaţionale şi locale, precum ACCA, CCFR, CAFR şi CECCAR. Ea este, de asemenea, trainer calificat în domeniul taxelor şi contabilităţii.  

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167.000 de angajaţi în 700 de birouri din 140 de ţări şi venituri de aproximativ 24,4 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2012.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •