Acționează… verbal! (Atelier de public speaking, cu Liviu Lucaci)

In atelierul de public speaking “Actioneaza… verbal!”, veti obtine cateva raspunsuri, cateva solutii si cateva optiuni

Care este cel mai eficient instrument în public speaking? Dar cea mai deșteaptă abordare în vorbirea în public? Cum să avem un și mai mare impact în relaționare? Care este secretul unei comunicări reale? Cum să fim și mai convingători? Cum ne gestionăm emoțiile?

Dacă v-ați pus asemenea întrebări, în atelierul de public speaking “Acționează… verbal!”, veți obține câteva răspunsuri, câteva soluții și câteva opțiuni. Noțiuni teoretice cu bună valoare practică. Testate și validate de rezultate.

Plecăm de la ideea că, dacă vrei să influențezi, să determini, să fii urmat, ai de făcut un singur lucru: să-l asculți bine pe celălalt.

Cuvântul-cheie este “bine”. Ce înseamnă “bine”? Să rămâi deschis, să-i oferi atenția ta întreagă, să-ți împarți timpul cu el. Se poate, da, cu exercițiu. În felul acesta, îi câștigi încrederea. Încrederea că este auzit, văzut, că merită interesul tău, că e cineva important pentru tine.

Interesul naște interes. Încrederea generează încredere.

Noi înțelegem comunicarea ca pe o relație care începe printr-un accident sau o decizie și care se construiește cu implicare inteligență.

Obiectivele atelierului:

  • o mai bună înțelegere de sine și a celorlalți, precum și a lucrurilor care ne unesc;
  • înțelegerea mecanismelor care înseamnă relaționare;
  • asimilarea așa-numitelor instrumente de control.

Uneltele pe care le folosim în acest atelier îți vor aminti de esența comunicării care înseamnă împreună, a pune împreună. Trainerul invită participanții ca împreună să facă un exercițiu de comunicare, informare, convingere. Lucrăm cu emoțiile – singurele care determină deciziile. Ne întoarcem la câteva principii pe cât de simple, pe atât de neaplicate, pentru că ne lipsește răspunsul la întrebarea “cum”. Răspunsul îl aflăm pe parcursul a câtorva ore. Ne dorim ca, la final de atelier, fiecare participant să-și gestioneze instrumentele de comunicare și să înțeleagă cum să determine sau să intre fluent într-un flux de informație adaptat contextului.

Nu mai vorbi! Acționează verbal! Schimbă-l pe cel din față ta cu vorbele tale! Investește-l pe celălalt cu încrederea, cu energia ta și, în felul acesta, vei ajunge la el. In Vestiar organizează astfel de ateliere in-house, la cererea clienților. Trainer ne este Liviu Lucaci, actor, profesor UNATC, regizor și scriitor. Singura condiție este să ne scrieți la adresa avemschimbare@investiar.ro