Cum să ajungi în topul celor mai buni oameni de afaceri cu ajutorul diplomaţiei

Cum să ajungi în topul celor mai buni oameni de afaceri cu ajutorul diplomaţiei

Bursa Română de Afaceri organizează în parteneriat cu Asociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România (ANEIR), pe 29 martie, la Bucureşti, la Hotel Continental, prima Conferinţă de Business Diplomacy din România.

În contextul în care paradigmele de business se schimbă des sub influenţa factorilor tehnologici, economici, sociali şi geopolitici globali, decidenţii în afaceri trebuie să găsească noi metode şi tehnici pentru a reuşi. Astfel, companiile trebuie să îşi dezvolte competenţe interne pentru crearea, cultivarea şi managementul relaţiilor de nivel înalt cu factori guvernamentali şi neguvernamentali influenţi şi relevanţi pentru activitatea companiei.

Conferinţa de Business Diplomacy este dedicată managerilor de companii multinaţionale, antreprenorilor şi oamenilor de afaceri, decidenţilor din companii, responsabililor cu relaţiile internaţionale din diverse organizaţii naţionale şi internaţionale, dar şi celor interesaţi de o carieră în domeniul diplomaţiei.

Conferinţa începe la ora 10, dar participanţii sunt aşteptaţi de la 9.30 pentru înscriere la eveniment. Taxa de participare este de 30 de euro pentru cei care se înscriu până pe 15 martie şi de 45 de euro pentru cei care se înscriu ulterior.

Toţi cei interesaţi de eveniment îşi pot rezerva încă de pe acum un loc, prin intermediul site-ului conferinţei globalbusinessconnect.rbe.ro, cu plata prin PayPal sau prin e-mail, la adresa office@rbe.ro, cu plata prin transfer bancar. În plus, companiile care aduc cel puţin trei participanţi la conferinţă beneficiază de o reducere de 10%.

Speakerii invitaţi la conferinţă vor arăta în ce fel tehnicile exclusiv utilizate până de curând doar de către diplomaţii de carieră pentru a rezolva şi negocia probleme de stat sunt astăzi folosite de către oameni de afaceri de succes pentru a-şi atinge obiectivele şi a rezolva problemele.

Participanţii la prima Conferinţă de Business Diplomacy din România vor descoperi tehnici fără de care un om de afaceri modern nu va putea evolua în lumea globală, un aspect cu atât mai important cu cât 83% din economia României este deţinută de către companii cu capital străin şi 17% de către cele cu capital autohton. Cei cinci speakeri confirmaţi ai conferinţei sunt Shaun Riordan, Sergiu Celac, Dumitru Miron, Mihai Ionescu şi Valentin Preda.

În secolul XXI, ori eşti diplomat, ori eşti în afara jocului”, a afirmat Shaun Riordan.

“România nu poate fi capitalistă doar cu capital străin”, a declarat Mihai Ionescu.

“Inteligenţa, tactul şi cunoaşterea – cheia diplomaţiei economice moderne”, a spus Dumitru Miron.

“Business Diplomacy este un instrument important atât pentru o companie cu viziune internaţională aflată în expansiune, cât şi pentru o companie locală interesată de supravieţuire”, a declarat Valentin Preda.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •