Curs de Branding personal

Fundatia Calea Victoriei va invita la Cursul de Branding personal

Fundația Calea Victoriei vă invită de luni, 17 octombrie, ora 19.00, la Cursul de Branding personal susținut de Diana Flutur, specialist în comunicare și PR. Acest atelier de branding personal este o introducere în știința emoțională cu care un individ, un grup sau o organizație își poate construi identitatea în fața altor grupuri.

Brandingul se poate aplica unei persoane, indiferent de poziția sa socială și financiară, indiferent dacă dorește să-și facă simțită prezența fundamental în fața unei audiențe largi, a unui grup de colegi sau a șefului direct.

Acest proces este un parcurs frumos și plin de adevăr în sinele fiecăruia, în valori, beneficii emoționale și raționale, menit să ajungă la esența brandului, care mai apoi este declinată în diferiții vectori importanți.

Brandingul personal aduce valoare unei persoane, îi permite să se exprime într-un mod coerent și consistent cu crezurile sale, îi permite o mai bună cunoaștere de sine și ajută la creșterea încrederii și respectului de sine.

Temele celor șase întâlniri sunt următoarele:

Ședința 1 – Ce este brandul personal

Ce știu oamenii despre branding personal. De ce este interesant acest subiect. Branduri comerciale, unicitate. Discuții.

Ședința 2 – Comunicare, atitudine, comportament

Vorbim despre diferențe între cuvinte și despre tipuri de branduri. Discutăm despre ce reprezintă fiecare brand și cum se diferențiază față de celelalte din aceeași categorie. Ce face un brand să fie unic?

Ședința 3 – Povești aplicate. Discuții

Principii de aplicabilitate.

Ședința 4 – Exerciții

Alegem o persoană și începem să construim arhitectura de brand.

Ședința 5 – Exerciții

Planul de acțiune, mediul înconjurător, planul de comunicare și comportament

Ședința 6 – Concluzii, întrebări, next steps

Lector: Diana Flutur

Data începere: 17 octombrie 2016; Ora curs: 19:00

Număr ateliere: șase; Frecvența: săptămânal, luni

Cost: 300 lei;

Loc desfășurare: Fundația Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și a Bisericii Sfânta Vineri – Bd. Corneliu Coposu)

Înscriere la contact@victoriei.ro

Detalii la www.victoriei.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •