Descoperă cea mai bună versiune a ta, la Fundația Calea Victoriei

Dezvoltarea personala este domeniul care te ajuta sa fii un lider mai bun.

Dezvoltarea personală este domeniul care te ajută atât să îți descoperi noi fațete și abilități, cât și să comunici mai bine cu ceilalți, să funcționezi bine în echipă și să fii un lider mai bun.

Asta știai deja, nu-i așa? Ei, nu știu dacă ai aflat, dar dacă vrei să funcționeze și pentru tine cele „cinci sfaturi ca să…” pe care le-ai tot auzit, este nevoie să faci un mic efort. Ieși din rutina casă-birou, gândește-te care sunt lucrurile importante pentru tine – cât de aproape ești de obținerea lor? – și vino în luna mai la Fundația Calea Victoriei să lucrezi alături de lectori profesioniști și devotați la cea mai bună versiune a ta.

Află cum te poate ajuta o strategie de Networking în carieră, cum să obții ceea ce vrei prin Comunicare Eficientă și Public Speaking, descoperă cum te influențează Psihologia inconștientului și (re)găsește-ți echilibrul prin Mindfulness sau Tehnici de Relaxare.

Detalii și înscrieri pe www.victoriei.ro.

Citește și programul complet al lunii mai, pentru că mai ai încă multe lucruri interesante de descoperit.

Fundația Calea Victoriei este locul din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii și unde întâlnești cea mai mare varietate de cursuri și evenimente culturale. De mai bine de 10 ani, inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Peste 50.000 de cursanți au participat la proiectele noastre și peste 2.000 de tineri au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

(Ilustrație: Liliana Arnăut)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •