Eveniment dedicat afacerilor de familie

afaceri de familie

Miruna Enache, Tax Partner Ernst & Young România, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de către Femei în Afaceri în București, marţi, 3 noiembrie 2015, ora 19, la Ernst & Young Bucharest Tower Center. Tema evenimentului va fi „Afaceri de familie, familie de afaceri”.

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce are loc lunar şi se adresează atât antreprenoarelor, cât şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

„Fie că faceţi parte dintr-o afacere de familie, pe care aţi preluat-o şi pe care continuaţi să o dezvoltaţi, fie că plănuiţi să vă transformaţi afacerea într-un brand pe care să îl transmiteţi, la momentul oportun, tinerilor din familia voastră, este important să ştiţi care sunt particularităţile  şi oportunităţile unui asemenea tip de afacere. Împreună cu Miruna Enache vom discuta despre tradiţie, despre modalităţi de a prelua un business şi a-l duce mai departe şi despre dezvoltarea spiritului antreprenorial în interiorul familiei ca element-cheie în succesul dezvoltării unei afaceri”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Miruna Enache este Partener în cadrul departamentului de Asistenţă fiscală al EY România. Miruna este membru ACCA, consultant fiscal autorizat (CCF) şi expert contabil (CECCAR). Experienţa sa semnificativă în domeniul fiscal a fost acumulată în decursul celor 15 ani de experienţă în calitate de consultant fiscal. În portofoliul său de clienţi se regăsesc nume mari din industria auto, industria alimentară, FMGC, farma şi industria energetică.

În ultimii cinci ani, ea a condus echipa de consultanţi fiscali EY care s-au implicat în tranzacţii pe piaţa din România, conduce echipa de consultanţi fiscali care colaborează cu departamentul de audit, este lector şi speaker la numeroase conferinţe şi seminarii pe teme fiscale şi de antreprenoriat organizate de EY sau alţi colaboratori.

Accesul la eveniment

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Taxa de participare pentru membre este de 67,5 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Unde?

Evenimentul va avea loc la sediul Ernst & Young: Bucharest Tower Center, etajul 22, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 15-17, Bucureşti (harta: https://goo.gl/maps/krVWkXjPgQF2).

Înscrierile se fac la: membership@femei-in-afaceri.ro.

Desfăşurătorul evenimentului

18:30 – Înregistrarea participantelor & coffee

19:00 – Începutul evenimentului

19:15 – Prezentarea fiecărei participante şi a businessului / jobului său

20:20 – Susţinerea temei de către speakerul evenimentului

20:35 – Q&A

20:55 – Tombolă cu premii oferite de parteneri

21:00 – Business Networking

Printre partenerii media ai evenimentului să află şi Manager Express.

Despre Femei în Afaceri

Înfiinţată în 2009 de Alice Botnarenco, organizaţia Femei în Afaceri dezvoltă proiecte care se adresează antreprenoarelor şi femeilor care lucrează în companii. Pornită iniţial ca o comunitate online, Femei în Afaceri numără în prezent peste 2.000 de membre în grupul de pe Linkedin şi câteva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfăşurate pe parcursul a şase ani de existenţă.