GPeC Summit 2015, eveniment de comerț electronic: Invitat special, Neil Patel

Între 11 și 13 mai, la Crystal Palace Ballrooms, se va desfășura GPeC Summit 2015, un eveniment de comerț electronic cu unii dintre cei mai buni speakeri din lume. Printre aceștia se află și Neil Patel, co-fondatorul Crazy Egg, Hello Bar și KISSmetrics și unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri de marketing de peste hotare.

”Pe 11, 12 și 13 mai, îți aducem GPeC Summit – evenimentul de comerț electronic cu unii dintre cei mai buni speakeri din toate colțurile lumii, evenimentul care îți oferă infinite posibilități de networking, multiple oportunități de afaceri, schimb de experiență și, mai ales, conținut premium”, au spus reprezentanții GPeC.

Invitatul special este Neil Patel, co-fondatorul Crazy Egg, Hello Bar si KISSmetrics și unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri de marketing de peste hotare. Wall Street Journal l-a desemnat unul dintre cei mai influenți oameni din online, iar Forbes l-a plasat în top 10 marketeri online la nivel mondial. Președintele SUA, Barack Obama, l-a plasat în top 100 antreprenori sub 30 de ani.

Alaturi de Neil Patel, line-up-ul este completat de Chris Goward, Craig Sullivan, Matthew Woodward, Ivan Mazour si Simo Ahava.

Reprezentanții GPeC susțin că printre motivele pentru care ar trebui să participați la eveniment se numără și următoarele:

1. Aflați ultimele noutăți și tendințe în comerțul online de la speakeri ale căror cărți sunt best-selling pe Amazon sau reprezintă companii-cheie în e-commerce: Neil Patel; Chris Goward, Craig Sullivan, Matthew Woodward, Ivan Mazour și Simo Ahava.

2. Aveți parte de 3 zile de conținut premium de la unii dintre cei mai buni specialiști internaționali și români că să aflați cum să creșteți profitabilitatea afacerii voastre online.

3. Vă așteaptă 1 zi de Conferința (plină de keynote-uri și panel-uri de dezbatere), 2 zile de Workshop-uri tematice, axate pe subiectele HOT pentru afacerea voastră & modulul de Investment în E-Commerce în cadrul căruia vă veți întâlni cu investitori renumiți.

4. Aflați tot ce contează: Cifre de Piață, Tendințe și Evoluții, Optimizarea Conversiilor, Marketing Online, SEO, SEM, Usability, Web Analytics, Curierat, Management, Investiții, Studii de Caz etc..

5. Discutați și stabiliți parteneriate cu principalii furnizori de soluții și servicii în cadrul GPeC E-Commerce Expo.

6. Faceți networking cu elita comerțului electronic, într-un cadru informal, la GPeC E-Commerce Party.

7. Vă întâlniți și stabiliți contacte cu reprezentanții celor mai importante companii, de la magazinele online consacrate, la marii retaileri offline care își extind afacerea în online.

Taxa de participare variază, în funcție de perioada în care vă achiziționați biletele:

taxa participare

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe website-ul GPeC!

(Foto: www.gpec.ro)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •