„Cum să vorbești bine”: Tânăr din Cluj lansează un program online de coaching pentru dicție

dictie

„Cum să vorbești bine” (CSVB) este primul program online din România care dezvoltă competențe în cele mai importante arii ale vorbirii: dicție, voce, ritm, volum, respirații și intonație. Programul poate fi urmat de oriunde din lume și cuprinde 23 exerciții audio și 12 sesiuni de coaching pe Skype.

CSVB a fost creat de Andrei Țigănaş, un tânăr specialist în comunicare cu 12 ani de experiență în mass-media, publicitate, training și coaching.

„Cum să vorbești bine – 23 de exerciții pentru o voce și o dicție de invidiat” este primul program online de învățare și coaching din România care li se adresează managerilor, oamenilor de vânzări, trainerilor și public speakerilor.

În ultimii ani, am umblat la mai multe conferințe, evenimente business, traininguri sau întruniri de tot felul. Am auzit oameni care, pur și simplu, erau deranjanți prin felul în care vorbeau: fără dicție, cu voci pițigăiate, accent provincial, intonații greșite etc. Erau oameni care aveau ce să comunice, dar o făceau într-un mod respingător, neatractiv. Asta aducea, mai departe, consecințe în imaginea lor și a companiei pe care o reprezentau. Pentru mine erau oameni care nu puteau să transmită profesionalism. Când nu vorbești bine, pierzi în relația cu oamenii din jurul tău. Ratezi oportunități, pierzi resurse, iar reputația ta suferă. Asta m-a impulsionat să creez programul „Cum să vorbești bine”, declară Andrei Țigănaș, autorul programului.

Programul CSVB durează 4 luni și cuprinde 2 etape de învățare.

Citeşte şi 9 lucruri pe care le face un bun comunicator