Cum să vă mutați rapid afacerea în online

Cum sa va mutati rapid afacerea in online

Chiar dacă locația dvs. fizică prosperă, nu există niciun motiv să vă feriți să începeți un flux de venituri online. Nu este nici pe departe atât de intimidant, dificil sau consumator de timp pe cât ați crede. În plus, nu există o modalitate mai bună de a vă crește exponențial venitul și impactul decât oferind servicii online.

De fapt, în aceste zile, o prezență puternică online este imperativă. Știați că vânzările online au crescut cu aproape 50% la începutul acestui an? Asta înseamnă că și oamenii care nu au fost obișnuiți să facă cumpărături online se simt acum foarte confortabil cu asta. Și cu soarta a milioane de întreprinderi mici înjoc, de ce să nu luați lucrurile în mâinile proprii?

Citește și: Peste o treime dintre angajaţi vor să lase în urmă programul de lucru standard 9:00-17:00

Iată câteva dintre cele mai rapide și mai ușoare modalități de a începe să câștigi bani online – astăzi.

1. Oferiți ateliere live

Atelierele gratuite, live sunt pâinea și untul marketingului digital. Dacă nu ați făcut-o niciodată înainte, acestea pot părea intimidante. Dar gândiți-vă la oportunitatea de aici – puteți ajunge la mii de oameni cu o singură prezentare.

Aceste ateliere sunt adesea denumite master classes. Și contrar credinței populare, nu aveți nevoie de niciun fel de tehnologie de lux pentru a le face să se întâmple. Ultima mea clasă a găzduit peste 52.000 de femei și a folosit doar Facebook Live pentru a-l realiza. Concluzia: dacă aveți un cont Facebook, puteți începe să vă comercializați afacerea online.

Cheia aici este să vă arătați cunoștințele și expertiza fără a oferi totul. Când clienții dvs. văd cât de mult aveți de oferit gratuit, ei nu pot să nu se întrebe ce altceva mai aveți în mânecă.

La sfârșitul cursului de master, pregătiți un pitch killer. Direcționați participanții către cursul, programul sau calitatea de membru.

2. Creați un abonament

Imaginați-vă un loc în care vă adunați clienții într-un singur loc, dar este complet online. Furnizați resurse, acces la alți câțiva experți și conținut educațional – iar clienții vă plătesc în fiecare lună pentru a face parte din acest grup. Nici aceste tipuri de grupuri nu sunt dificil de creat. Puteți avea site-ul de membru activ și funcțional cu câteva clicuri de mouse.

Aici marketingul online începe să acumuleze venituri previzibile și scalabile. Care este ceea ce ne dorim cu toții, nu? Calitatea de membru este uimitoare, deoarece lucrați întotdeauna la un cadru de  unul la mai mulți. S-au dus vremurile în care vedeam clienții unu la unu. Puteți ajuta atât de mulți oameni simultan și este incredibil de satisfăcător să vedeți oamenii din calitatea de membru că prosperă și să creați relații în cadrul comunității.

Când vă proiectați calitatea de membru, gândiți-vă la acesta ca la un permis VIP cu acces complet pentru dvs. și pentru conținutul dvs. premium. Atunci când se decide asupra prețurilor, obiectivul tipic pentru un program de membru este de a menține bariera la intrare scăzută. Trebuie să îl faceți profitabil pentru dvs. și o investiție nebună pentru clienții dvs. Atât timp cât prețul este rezonabil și conținutul este de înaltă calitate, mulți membri vor rămâne alături de dvs. ani și ani.

2. Construiți o rețea de recomandare

Am prezentat cum să vă prezentați în fața unui număr mare de oameni, să-i transformați în clienți recurenți și să începeți să vedeți venituri recurente din afacerea dvs. online. Acum, intrăm în țara magică a veniturilor pasive.

Citește și: BestJobs: Scădere de 23% în trimestrul trei pentru joburile de management

Dacă doriți să începeți să câștigați bani în timp ce dormiți (și cine nu ar vrea?), crearea unei rețele puternice de parteneri de recomandare este cel mai rapid și mai simplu mod de a face acest lucru. Vă cunoașteți toți colegii care încearcă să-și câștige existența online? De asemenea, trebuie să își promoveze produsele, serviciile și abonamentele. Așa că începeți să le cereți să vă promoveze … și să le întoarceți favoarea. Este la fel de ușor ca trimiterea unui e-mail în lista dvs. Serios, urmărirea veniturilor provenite de la un prieten care v-a promovat produsul și invers este destul de greu de învins.

Pivotarea afacerii dvs. de la o locație fizică în online este într-adevăr mai ușoară decât ați putea crede. Și acum este un moment mai bun decât oricare altul pentru a începe. După ce încercați una dintre aceste tehnici simple, veți fi conectați și veți căuta mai multe modalități de a vă extinde prezența online.

Sursa foto: Unsplash

  • 15
  •  
  •  
  •  
  •