Miercurea Minților Creative. Fiecare afacere merită o zi a ei

Miercurea Mintilor Creative. Fiecare afacere merita o zi a ei

Pe 29 noiembrie, #CumparaLocal #CumparaCreativ.  Este o zi în care business-urile creative din București își deschid porțile în 23 de locații. Este un eveniment inspirat de un proiect deja existent, Small Business Saturday, care impulsiona afacerile mici de la colțul străzii să fie susținute mai mult de către cumpărători, pentru că erau din ce în ce mai mult acaparate de afacerile mari.

La eveniment s-au înscris peste 140 de businessuri din diferite ramuri ale industriei creative: modă, design, accesorii, spaţii artistice și galerii de artă, lifestyle și cosmetice.

Este ziua showroom-urilor independente, a concept store-urilor de pretutindeni, a brandurilor cool și a producătorilor de obiecte de design încă nedescoperiți de toată lumea.

Sursă: Youtube / UniCredit Bank Romania

De #MMC se face mai mult decât să se vândă: oamenii se cunosc între ei, își împărtășesc impresii și cunoștințe, spun povești și leagă prietenii. Mai mult decât atât, oamenii sunt invitați să cumpere obiecte de calitate, cu un design unic, gândite şi realizate de antreprenori creativi.

„Platforma Minţilor Creative, lansată de către UniCredit Bank îşi propune să crească actuala şi viitoarea generaţie de antreprenori creativi din România oferindu-le instrumente pentru a dezvolta business-uri solide. În Academia Minților Creative dezvoltăm antreprenori cu business-uri pornite din pasiune, care fac lucrurile altfel. PeRomanian Stories și în Ghidul 24/7 le spunem poveștile. Ca următor nivel de angajament, pe 29 noiembrie, la Miercurea Minților Creative, le vom oferi ocazia de a interacționa diferit cu publicul într-o zi eveniment, în care îi invităm să îşi promoveze produsele şi serviciile și să gândească oferte personalizate”, spune Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare în cadrul UniCredit Bank.

Miercurea Minților Creative este un proiect inițiat de UniCredit Bank și MasterCard. Acesta își propune să ajungă o tradiție care să ajute businessurile minților creative să devină din ce în ce mai profitabile și să ajungă la un public cât mai larg. În același timp, urmărește să le reamintească bucureștenilor despre importanța unei afaceri creative în dezvoltarea economiei și, de ce nu, a societății în general.

Intră pe www.miercureamintilorcreative.ro și află care sunt business-urile participante.

Foto: captură video Youtube

  •  
  •  
  •  
  •  
  •