Pe cine urmărim pe Instagram, pentru a ne dezvolta în carieră

Poate fi greu de crezut, dar Instagram este mai mult decât un loc în care postăm selfie-uri și meme-uri amuzante sau urmărim vacanțele celebrităților. De fapt, vă poate inspira să dați următoarea lovitură în carieră. Contează foarte mult pe cine urmăriți.

careerbuilder.com a „răsfoit” numeroase conturi de Instagram și a făcut o selecție de persoane ale căror conținut poate să vă motiveze să vă atingeți obiectivele de carieră.

1. Lewis Howes: New York Times bestseller, gazda unui podcast numit “The School of Greatness”

Pe cine urmarim pe Instagram, pentru a ne dezvolta cariera

Dacă vă doriți să faceți mai mult decât să câștigați bani, urmăriți contul lui Lewis Howes. Combinația sa de interviuri cu lideri de top în afaceri și conținut inspirațional arată celor care îl urmăresc că este posibil să câștigi bani, dar trebuie să țintească pentru un sens mai mare.

2. Create & Cultivate: Platformă online și conferințe creative pentru femeile antreprenor în spațiul digital

Pe cine urmarim pe Instagram, pentru a ne dezvolta cariera

Dacă sunteți în căutarea sursei de inspirație pentru a ieși din rutină și de a vă urmări adevărata pasiune, fiți atenți aici la această pagină. Create&Cultivate este colorată și luminoasă, care oferă totul: de la citate inspirationale și idei de ținute pentru birou, la mini profiluri ale femeilor de succes care vorbesc la conferințele lor.

3. TED: Nonprofit, dedicat împărtășirii ideilor, de obicei sub forma unor discuții scurte, dar cu un impact puternic

Pe cine urmarim pe Instagram, pentru a ne dezvolta cariera

Dacă sunteți interesați de idei care merită să fie răspândite, urmăriți TED. Pagina abundă în filmulețe scurte cu cele mai populare discuții, care cu siguranță vă vor inspira să realizați ceva: să landați o afacere nouă sau să acordați mai multă compasiune și înțelegere unui manager dificil.

4. Lilly Singh: Autor și Influencer

Pe cine urmarim pe Instagram, pentru a ne dezvolta cariera

Dacă sunteți în căutarea unor lecții de ”empowerment”, combinate cu puțin umor, urmăriți ”iiuperwomanii”. Autoare a articolului “How to be A Bawse: A Guide to Conquering Life”, Singh împărtășește sfatul cu privire la orice: de la găsirea mentorilor la riscuri și analizarea greșelilor în căutarea carierei tale ideale.

5. Fast Company: cel mai progresiv brand de afaceri din lume, cu accent pe inovația în tehnologie, leadership, idei care schimbă lumea și design

Pe cine urmarim pe Instagram, pentru a ne dezvolta cariera

Dacă vă căutați o sursă de inspirație în interiorul companiilor care au o traiectorie progresivă și liderii acestora, nu treceți cu vederea peste acest cont. Pe lângă faptul că sunt create profilurile liderilor din industriile înfloritoare, acesta publică postări educaționale, care vă învață mai multe despre industria tehnologică.

6. Gary Vaynerchuk: Antreprenor, CEO al Vayner Media și Vayner Sports

Pe cine urmarim pe Instagram, pentru a ne dezvolta cariera

Dacă aveți nevoie de sfaturi în carieră, fără să fiți menajați, urmăriți-l pe Gary Vaynerchuk. El oferă sfaturi despre ce este nevoie pentru a vă atinge obiectivele carierei.

The Rock: Actor, producător și wrestler profesionist

Pe cine urmarim pe Instagram, pentru a ne dezvolta cariera

Dacă sunteți în căutarea unei motivații, fără menajări, care să vă determine să depuneți mai mult efort, indiferent de cariera pe care v-o doriți, urmăriți-l pe Rock. El publică totul: de la antrenamentele sale zilnice, până la cele mai recente proiecte de film și televiziune. Toate evidențiază același mesaj: a fost nevoie de multă muncă pentru a ajunge acolo.

(Foto: www.careerbuilder.com, www.unsplash.com)