Au început înscrierile la o nouă ediţie a şcolii de vară pentru pasionaţii de HR

In perioada 3-14 iulie, se va desfasura o noua editie a Scolii de Vara HR Club Next Generation

În perioada 3-14 iulie, se va desfăşura o nouă ediţie a Şcolii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenţilor în an terminal şi masteranzilor, pasionaţi de resurse umane.

Programul şcolii de vară se concentrează pe dezvoltarea profesională şi personală a participanţilor, printr-o abordare practică şi interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generaţii de profesionişti HR de elită, care să înţeleagă şi să poată răspunde eficient provocărilor din acest domeniu. Şcoala cuprinde prezentări de concepte şi bune practici implementate în companiile în care activează tutorii – prezentări care acoperă toate ariile HR-ului, traininguri de dezvoltare personală, workshop-uri, vizite de companii, dar şi posibilitatea de a lucra în echipe pentru rezolvarea unui studiu de caz prezentat, la final, în faţa unui juriu de specialişti în HR. Nu în ultimul rând, şcoala de vară le va oferi participanţilor provocări, le va forma şi consolida cunoştinţele şi le va crea contextul unor noi prietenii.

HR Club aşteaptă înscrierile studenţilor şi masteranzilor care sunt în an terminal, care au un interes pentru dezvoltarea unei cariere în domeniul resurselor umane şi au un stoc de experienţă în HR dobândită prin stagii de practică, voluntariat în asociaţii studenţeşti sau orice alte activităţi extra-curriculare.

Ce vor învăţa?

Despre complexitatea domeniului prin concepte, exemple de bune practici, workshop-uri, exerciţii aplicate şi studii de caz din șapte zone ale HR-ului: recrutare şi selecţie, formare şi dezvoltare, legislaţie şi relaţii de muncă, compensaţii şi beneficii, dezvoltare organizaţională, managementul performanţei, strategie de resurse umane.

Când şi unde?

Şcoala se va desfăşura pe parcursul a două săptămâni în intervalul 3 – 14 iulie, de luni până vineri, zilnic, între orele 9.00 – 18.00. Cursurile şcolii de vară se vor ţine la sediul HR Club din Bucureşti, într-o mansardă spaţioasă şi luminoasă din strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3.

Cum te înscrii?

Pentru a intra în procesul de selecție, așteptăm să ne transmiți un e-mail cu CV-ul tău în limba română sau engleză şi un eseu de maximum o pagină care să pornească de la urmatoarea situație: „Ești HR Manager-ul unei fabrici care produce ciocolată. Într-un an, compania are ca obiectiv creșterea producției cu 20%, fără a suplimenta însă numărul angajaților. Care sunt principalele acțiuni prin care departamentul tău de HR poate contribui la îndeplinirea obiectivului?” (enumeră maximum patru acțiuni și argumentează motivul pentru care le consideri importante).

HR Club va aprecia eseurile creative, pragmatice și care au viziune de ansamblu asupra domeniului resurselor umane. Te poți înscrie până luni, 5 iunie 2017. Așteptăm eseurile și CV-urile voastre la adresa florina.dinca@hr-club.ro.

Toate detaliile despre şcoala de vară se găsesc pe pagina dedicată de pe site-ul HR Club. În scurt timp, HR Club va începe să anunţe şi tutorii din acest an.

HR Club este asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România. Înfiinţat în anul 2004, misiunea HR Club este aceea de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu.

HR Club are peste 400 de membri din peste 300 de organizaţii care activează în principalele industrii din România. HR Club este membru al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) şi membru al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).