Banca Transilvania lansează o companie dedicată finanțării afacerilor mici

Banca Transilvania lansează o companie dedicată finanțării afacerilor mici

Grupul Financiar Banca Transilvania lansează BT Mic, companie dedicată finanțării afacerilor mici. Acest start-up completează rolul BT de susținere a antreprenorilor din România, iar segmentarea clienților companii la Banca Transilvania este acum următoarea: micro, IMM, clienți corporativi şi mari clienți corporativi.

Prin BT Mic sunt acordate finanțări antreprenorilor care au o cifră de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate şi de forma de organizare: societăți comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi/asociații familiale, întreprinderi individuale, liber profesionişti, persoane care desfăşoară activități economice.

Împrumuturile sunt oferite dacă firmele au cel puțin 3 luni de activitate economică. Creditele pot avea ca destinație susținerea şi dezvoltarea activității de zi cu zi, achiziționarea de marfă, plata furnizorilor, investiții în puncte de lucru şi/sau deschiderea unora noi, achiziția de maşini/utilaje etc.

Prin BT Mic, abordarea clienților este individuală, personalizată. Clienții beneficiază de flexibilitate în ceea ce priveşte garanțiile solicitate şi de sume de până la 120.000 de lei. Perioada de acordare a creditelor este de până la 7 ani.

Împrumuturile sunt acordate rapid prin intermediul rețelei BT Mic şi a Băncii Transilvania.

BT Mic este coordonat de Cristina Șindile, director general, persoană cu experiență relevantă în microfinanțare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •