Identificarea celor 4 tipuri unice de oameni de succes

Identificarea celor 4 tipuri unice de oameni de succes

Când vine vorba despre identitatea noastră, tindem să credem că este aceeași pentru totdeauna, dar realitatea este că identitățile noastre evoluează pe măsură ce dobândim abilități și experimentăm lucruri noi. Totuși, un factor foarte rar considerat este nivelul energiei noastre.

Dacă efectuați un test de personalitate atunci când vă simțiți cel mai bine, veți obține un rezultat, dar ce se întâmplă când introduceți brusc o deficiență nutrițională, oboseală sau o stare generală proastă? Personalitatea și comportamentul dvs. se vor schimba semnificativ.

Cel mai probabil veți deveni deprimat, neliniștit și chiar furios, începeți să găsiți scuze și deodată vreți să renunțați. Cu alte cuvinte, procesul prin care evaluăm performanța maximă privește, de obicei, la o parte a ecuației – psihologie – în detrimentul prioritizării biologiei și biochimiei noastre.

Într-o cultură agitată, este important să înțelegeți că nu puteți plăti un preț psihologic ridicat fără să plătiți unul biologic ridicat, scrie entrepreneur.com.

Citește și: Opt calități pe care le au cei mai de succes oameni din lume

De aceea, echipa mea și cu mine am consultat medici, asistenți sociali clinici, psihologi, neurologi și nutriționiști și am identificat patru tipuri de identitate specifice oamenilor de succes – apărători, gardieni, sinergiști și catalizatori – și le-am descompus capacitățile energetice istorice și psihologice. Apoi am efectuat un sondaj asupra a 43.000 de oameni de afaceri de succes din întreaga lume pentru a înțelege mai clar obiceiurile lor zilnice distincte.

Catalizatori (capacitate 75-100 procente)

Această categorie reprezintă epitomul creatorilor conștienți și al performanților de vârf. Aceștia au cerințele energetice fizice și psihologice pentru a ieși și a atinge obiectivele cele mai ambițioase. Considerați factorii cheie ai schimbării în societate, biologia lor susține toate aspectele eforturilor lor cerebrale și sunt capabili să combată mulți factori de stres zilnici. Își urmăresc zilnic progresul și pot identifica orice probleme pentru a face corecții imediat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •