Workshop online, marca MMM: Reziliență pentru un leadership puternic

Cursul online va fi sustinut de catre Madi Radulescu, Managing Partner MMM Consulting

Reziliența este, în acest moment, cea mai importantă abilitate care ne ajută să mergem mai departe, adaptându-ne rapid, din mers și, valorizând la maximum toate oportunitățile apărute. Depășind adversitățile actuale și oferindu-ne un nou mod de a gândi și de a fi, valorificând mai bine resursele care ne duc la ceea ce ne dorim și ne propunem, profesional și personal.

Pe scurt, despre program:

Workshopul online abordează reziliența ca pe o combinație sinergică a mai mai multor abilități, măsurabile și analizate distinct, și are la bază un model certificat al Persona Global. În plus, workshopul antrenează aceste abilități și propune o viziune asupra modalității de dezvoltare a rezilienței în echipă.

Cui i se adresează acest curs?

Având această abordare pragmatică, cursul se dovedește a fi foarte util pentru lideri și manageri, întrucât prin prisma rolurilor complexe pe care le au de jucat, reziliența nu este doar o soluție eficientă, ci și formula unui excelent model de urmat pentru echipe.

Care sunt obiectivele acestui program?

  • înțelegerea rezilienței și a setului de abilități care asigură un nivel ridicat de rezistență mentală, emoțională și fizică;
  • evaluarea nivelului actual de reziliență – profil individual de reziliență;
  • explorarea modalităților prin care asumarea responsabilității susține nivelul actual de reziliență;
  • înțelegerea modului în care reziliența poate reduce stresul negativ și oboseala, și duce la îmbunătățirea stării de bine și creșterea capacității de a face față unui context dificil;
  • prezentarea unor instrumente și tehnici care să ajute la dezvoltarea și susținerea rezilienței în situații adverse.

Cine susține, când și unde?

Cursul online va fi susținut de către Madi Rădulescu, Managing Partner MMM Consulting, consultant certificat Persona Global și Executive Coach, și va avea loc în datele de 17 și 18 iunie, între 9:30 și 13:00, pe Zoom.

Data-limită de înscriere pentru primirea linkului aferent profilului de reziliență este 10 iunie. Profilul va trebui completat până cel mai târziu în data de 15 iunie.

Preț și servicii incluse:

235 euro+TVA. Pachetul include cele două sesiuni de curs și raportul individual de reziliență (135 euro+110 euro). Raportul de reziliență este un model certificat Persona Global, lider global în soluții de training și dezvoltare.

Data-limită de înscriere și achitare a contravalorii cursului este de 10 iunie 2020.

Te-ar mai putea interesa și: Cea de-a 12-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane va avea loc online, pe 3 iunie 2020

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •