Cum poţi folosi video-urile pe LinkedIn

Cum poti folosi video-urile pe LinkedIn

Şi tu foloseşti LinkedIn pentru a-ţi promova afacerea? Pe lângă imagini şi informaţii scrise, nu ai vrea sa utilizezi şi opţiunea video pentru a spori impactul postărilor tale?

Videourile pe LinkedIn te pot ajuta să-ţi prezinţi produsele şi serviciile într-o manieră interactivă, dar şi să creşti considerabil credibilitatea afacerii tale în mintea clientului.

Ananda PR prezintă modalităţi prin care utilizarea opţiunii video pe LinkedIn ajută în marketingul businessului tău.

#1 Susţine credibilitatea paginii tale

Adăugarea unui video în secţiunile Sumar, Experienţă şi Educaţie setează în mintea publicului o anumită imagine despre cine eşti tu de fapt, iar imaginea creată poate fi nuanţată oricum îţi doreşti să fii perceput ca persoană sau ca business.

Pentru a adăuga video în aceste secţiuni, apasă butonul Link to Media. După ce îţi va apărea o casuţă de text, lipeşte linkul către video acolo şi apasă Add pentru a-l adăuga pe profilul tau.

Pe profilul tău poţi adăuga de asemenea testimoniale, interviuri, demonstraţii ale unor produse sau te poti filma pe tine vorbind. Opţiunile sunt nelimitate şi adaptabile în funcţie de domeniul tău de activitate. Spre exemplu, în cazul în care compania ta are un video de prezentare, probabil vei vrea să-l postezi. În acelaşi timp, un scriitor poate posta trailerul cărţii sale.

De acelaşi autor Live Video şi Marketingul: încotro se îndreaptă?

Ar fi ideal să uploadezi videouri la calitate HD, însă ce este mai important decât calitatea imaginii este conţinutul cu care oamenii să rezoneze. Totodată, trebuie să fie reprezentativ şi să contureze o imagine clară a afacerii, conceptului pe care vrei să-l promovezi.

Citeşte mai multe aici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •