Live Video şi Marketingul: încotro se îndreaptă?

Live Video si Marketingul: incotro se indreapta?

Eşti interesat de utilizarea video live pentru afaceri? Te-ai gândit sa creezi o filmare live?

În acest articol al Ananda PR vei afla ce poate face un video live pentru afacerea ta de la Brian Fanzo, specialist tech şi marketing.

 Video-urile live si marketingul

Ce înseamnă ele pentru un business?

„Fie că este o mică afacere, un spaţiu comercial clasic sau o companie de comerţ electronic, trebuie să micşoraţi distanţa dintre voi şi clienţi”, explică Brian.

Video-urile live sunt mult mai mult decât o fază de promovare pe piaţă, deoarece micşorează distanţa mai sus menţionată prin umanizarea afacerii şi crearea unui brand pentru clienţi.

Acestea sunt de asemenea poarta de acces la tehnologii cum ar fi realitatea augmentată (AR) şi realitatea virtuală (VR), de care Brian crede că va depinde viitorul marketingului până în 2020. Pentru a utiliza AR şi VR, spune el, companiile şi brandurile vor avea nevoie să înţeleagă şi să adopte acest tip de promovare din timp, cu o strategie clară.

Conform lui Brian, consumatorii de azi doresc să-i convingi că poţi fi de încredere, că tu eşti o resursă, că investeşti în client şi îl poţi înţelege. Ei nu doresc ca tu să fii comercial şi să le vinzi; ei doresc să se implice într-o relaţie cu tine şi să aibă o conversaţie cu tine. Companiile au nevoie să petreacă timp în construirea raportului, o relaţie de încredere cu publicul lor şi video-urile live sunt un mijloc ideal pentru asta.

Pe acelaşi subiect: Ce tendințe în marketing trebuie să știi pentru startup-ul tău în 2017

În ceea ce priveşte construirea încrederii, Brian consideră că cea mai valoroasă declaraţie pe care oricine o poate face în filmările live este „nu ştiu”. Dacă un brand admite că nu ştie ceva şi vrea să îşi înţeleagă clienţii, aceştia adaugă validitate la ceea ce ştiu . (Atunci când sunteţi lovit de o situaţie complicată, puteţi cere, de asemenea, ca membrii audienţei să vă trimită un mesaj pe Twitter sau Facebook şi spune că veţi avea managerul de produs responsabil de problema respectivă).

 Citeşte mai multe aici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •