De ce tip de sistem de monitorizare a angajaților aveți nevoie?

Studiu eJobs: Reluarea cresterilor salariale, a recrutarilor si revenirea la bugetele dinaintea pandemiei sunt principalele asteptari pe care le au angajatorii

Un sistem de monitorizare a angajaților utilizează instrumente de supraveghere pentru a urmări activitatea lucrătorilor și a promova productivitatea. Există mai multe metode diferite pe care angajatorii le pot utiliza pentru a verifica personalul. Cu aceste instrumente, angajatorii pot observa cât timp petrec angajații folosind diferite aplicații, pot vedea ce site-uri web au fost vizitate în timpul programului de lucru și pot identifica problemele din fluxul de lucru, scrie business.com.

Care sunt diferitele moduri în care companiile își monitorizează angajații?

Iată o prezentare generală a diferitelor tipuri de instrumente de monitorizare la locul de muncă pe care le puteți utiliza:

Urmărirea timpului

În medie, angajații „fură” 4.5 ore de muncă pe săptămână de la angajatori. Aceasta se traduce în 20 de cenți pentru fiecare dolar câștigat.

Startup versus microîntreprindere: Ce ar trebui să construiți?

Cu toate acestea, folosind sisteme automatizate de timp și de prezență, înregistrați cu exactitate numărul de ore de lucru ale angajaților. Fișele de lucru din hârtie lasă loc greșelilor, pentru că oamenii pot nota sau nu. Soluții biometrice mai sofisticate pentru urmărirea timpului protejează afacerea dvs. împotriva acestor mici pierderi.

Jurnal de logare

Software-ul Keylogging înregistrează logările angajaților dvs. pe dispozitivele companiei și comunicațiile electronice. În esență, puteți urmări ce tastează și seta alerte pentru anumite limbi sau expresii de care doriți să fiți conștienți.

Urmărire GPS

Dacă afacerea dvs. se află în industria de livrare sau furnizează mașini lucrătorilor, urmărirea GPS este ideală pentru verificarea locației șoferilor dvs. Este, de asemenea, un cronometru – în loc să apelați sau să trimiteți mesaje angajaților cu privire la locația lor, puteți verifica starea lor prin programul de urmărire.

Supraveghere video

Acest instrument observă angajații pentru a se asigura că lucrează productiv. De asemenea, vă poate proteja afacerea împotriva furtului și a vandalismului, în special în timpul orelor de lucru.

Navigare pe site

Cu instrumentele de urmărire a site-urilor web, puteți vedea istoricul browserului angajaților. Puteți vedea site-urile pe care un angajat le vizitează și cât timp a petrecut pe fiecare.

Citește și: Provocările din departamentul de HR în contextul pandemiei și viitorul forței de muncă

Monitorizarea aplicațiilor

Puteți urmări tot ceea ce fac angajații dvs. pe aplicațiile descărcate și software-ul programat pe dispozitivele companiei. De asemenea, puteți accesa documentele și datele salvate în cadrul acestor programe.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •