Cum primește un manager de la Google feedback

Cum primește un manager de la Google feedback

Google are un proces extrem de riguros de recrutate a tinerelor talente.  Rezumatul fiecărui posibil candidat este analizat ținând cont de o serie de indicatori prin intermediul cărora se poate stabili dacă persoana respectivă are sau nu potențial de a excela în cadrul companiei, spun cei de la Harvard Business Review.

Cei care trec de acest proces mai departe trebuie să aibă inițiativă, să fie flexibili și să aibă un spirit colaborativ.

În aceeași direcție riguroasă, Google are un sistem foarte bun prin care își analizează managerii. Compania aplică sondaje în rândul angajaților, face interviuri pentru a identifica elementele cheie ale unor manageri eficienți.

Fiecare angajat primește și feedback util care să îl ajute să își desfășoare activitatea mult mai bine. Întregul proces se bazează pe acordarea de valori pozitive sau negative unor afirmații precum „Managerul meu mă ajută să văd ce impact are activitatea mea în organizație?” sau „Managerul meu a discutat cu mine despre evoluția mea în carieră în ultimele șase luni”.

Iată și un exemplu de fișă de feedback pe care o primesc managerii de la Google:

feedback google 1   feedback google 2

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •