Dorina Coșbuc este noul director al ariei de risc a NN Asigurări de Viață

NN Asigurari de Viata anunta numirea Dorinei Cosbuc ca membru al echipei de management, fiind responsabila de functia de management al riscurilor

NN Asigurări de Viață anunță numirea Dorinei Coșbuc ca membru al echipei de management, în poziţia de director al ariei de risc, fiind responsabilă de funcţia de management al riscurilor, începând cu data de 28 ianuarie 2019. Mandatul Dorinei Coșbuc este în curs de autorizare de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Noul director al ariei de risc este un profesionist experimentat în domeniul riscului, cu o experiență de peste 14 ani în industria asigurărilor, acumulată în companii precum UNIQA Asigurări de Viață sau Metropolitan Life. Ea o succede pe Ana Tripșa, care își continuă cariera pe plan internațional în cadrul NN Group, în poziția de director al ariei de risc (Chief Risk Officer) al companiei de reasigurare NN Re, cu sediul în Haga.

De-a lungul carierei, Dorina a dobândit expertiză valoroasă în programe majore de transformare și abilități strategice în gestionarea riscurilor, construind relații profesionale solide, la standarde ridicate, atât în interiorul companiei, cât și la nivelul comunităţii de business.

”Din poziția de director al ariei de risc, misiunea mea și a echipei de specialiști în risc va fi să susținem NN Asigurări de Viață să dezvolte mai departe arhitectura și politicile integrate de risc și să continuăm să integrăm managementul riscului în planificarea strategică pe termen lung”, a spus noul director al ariei de risc a NN Asigurări de Viață.

Dorina Coșbuc a absolvit Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice București și un master în Audit și Consultanță în cadrul aceleiași instituții. De asemenea, este membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) și al ACCA.

Foto: Pixabay

Citește și: Dacă ești în punctul de a accepta oferta pentru un nou loc de muncă, ar trebui să iei în considerare contraoferta șefului tău?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •