Pe 7 aprilie, se anunță câștigătorii competiției de HR a anului

Dave Ulrich. Pe 7 aprilie, se anunță câștigătorii competiției de HR a anului

HR Club organizează a VIII-a ediție a Galei Premiilor de Excelență în Resurse Umane, cel mai prestigios eveniment al anului în industria locală de HR și singurul care recunoaște și premiază excelența în domeniu. Dave Ulrich, cel mai influent lider internațional în domeniul resurselor umane, vine în România cu ocazia acestui eveniment, pentru a înmâna un premiu special, în calitate de președinte de onoare al juriului.

În cadrul acestei ediții, asociația profesioniștilor în resurse umane din România, HR Club, va acorda premii pentru șapte categorii, fiind înregistrate în total 69 de candidaturi primite de la 38 de companii. Elementul de noutate al acestei ediții este faptul că se vor acorda premii distincte pe fiecare categorie de proiecte de resurse umane, în funcție de mărimea companiei (companii care au sub 499 de angajați și cele care au peste 500 de angajați) pentru a premia atât companiile mari, cu procese de resurse umane complexe, cât și inițiativele implementate în companii mici care dovedesc impactul real în business.

Categoria cu cele mai multe aplicații este cea de “Strategie de resurse umane” (20 de candidați), urmată de “Formare și dezvoltare” (19 candidați), “Recrutare și selecție” (11 candidați), “Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai puțin de 499 angajați” (7 candidați), “Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai mult de 500 angajați” (6 candidați), “Managementul performanței și al recompensei” (4 candidați) și categoria “Managerul anului” (2 candidați). Lista celor 38 de companii candidate și a celor 69 proiecte înscrise este disponibilă pe pagina dedicata evenimentului.

Până la desemnarea câștigătorilor, proiectele înscrise în competiție trec prin 3 etape de jurizare. În prima etapă (deja realizată), echipa HR Club a parcurs aplicațiile în vederea alegerii proiectelor care întrunesc criteriile eliminatorii. În a doua etapă (în desfășurare acum), proiectele sunt analizate de către un juriu de specialiști, format din membri seniori ai HR Club. În cea de-a treia etapă, juriul format din reprezentanți ai mediului de afaceri, manageri generali și antreprenori care nu au proiecte înscrise în competiție, vor alege câștigătorul din lista scurtă furnizată de către juriul de specialiști.

Juriul de CEO este format din:

Eric Stab – CEO, GDF Suez Energy România – Președintele juriului

Marius Ștefan – General Manager, Autonom Rent-A-Car

Voicu Oprean – CEO, AROBS Transilvania Software

Juriul de specialiști este format din:

Carmen Dumitrache – HR Business Partner GSC România, Ericsson

Dana Oprișan – HR Director, Renault

Florin Spătaru – Director de Resurse Umane și Afaceri Corporatiste, Șantierul Naval Damen Galați

Florin Tătaru – Head of Human Resources, Enel România

Gabriel Mățăuan – Director de Organizare & Resurse Umane, CRH România

Lucia Molniceanu – Human Resources Director, Benchmark Electronics România

Luciana Diaconu – Director Dezvoltare Organizațională, Telekom România

Mihaela Crăciun – Director Resurse Umane, ArcelorMittal Galați și BD SE

Pentru a participa la acest eveniment vă rugăm să completați acest formular:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj


 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •