HR Summit Iași – Peste 120 de specialiști din companii naționale și internaționale își dau întâlnire la eveniment

HR Summit Iași - Peste 120 de specialiști din companii naționale și internaționale își dau întâlnire la eveniment

Managerii și specialiștii de HR din peste 10 orașe vor participa pe 17 octombrie la HR Summit- cel mai important eveniment regional dedicat industriei de Resurse Umane.

Se vor pune în discuție subiecte precum succesiune în management, motivarea angajaților, employee engagement, employment background screening, gestionarea riscurilor și se vor dezbate cele mai noi tendințe din HR, apoi se vor aprofunda aceste noțiuni, iar participanții vor avea ocazia să pună în aplicare tot ce au aflat în prima parte a zilei în cadrul celor sașe workshop-uri tematice.

Speakeri cu un background de peste 10 ani în domeniul managementului și al HR-ului vor pune la dispoziția participanților studii de caz și exemple concrete care-i vor ajuta sa-si perfectioneze activitatea profesionala.

De ce trebuie să participi la HR Summit Iași?

1. Fara discuții inutile, aici vei afla doar soluții practice!

HR Summit este axat complet pe soluții practice, într-un mediu care să ofere participanților oportunitatea de a le întelege și a le aplica imediat ce revin la birou.

2. Networking cu partenerii de afaceri

Un eveniment organizat în afara Bucureștiului produce ocazii mai bune de networking între participanți, aceștia reprezentând o audiență captivă pe toata durata evenimentului.

3. Mediul informal și relaxat

Mediul informal și relaxat ajută la identificarea noilor oportunități de afaceri și contribuie la menținerea unor relații pozitive între membrii unui domeniu de activitate.

Mai ai la dispoziție doar 7 zile în care te poți înscrie la cel mai important eveniment regional dedicat managerilor și specialiștilor de HR, așa că profită de timpul rămas !

Mai multe informații despre înscrieri și agenda evenimentului gasești pe iasi.hrsummit.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •