Zece reclame „teribile” de Halloween

Zece reclame „teribile” de Halloween

Dacă tot începe să ne bântuie spiritul de Halloween, ne-am gândit că ați putea avea nevoie de puțină inspirație de la companiile mari despre cum să fiți creativi în campaniile de marketing din această perioadă. Ideile bune nu apar peste noapte (sau, cel puțin, nu întotdeauna peste noaptea care v-ați dori), așa că ar fi mai bine să începeți pregătirile din timp.

Puteți folosi această sărbătoare pentru a promova un eveniment sau o campanie de reduceri. Puteți arăta cum unele dintre produsele voastre ar putea fi utile pentru diverse activități de Halloween. Sau pur și simplu să vă manifestați spiritul festiv.

Citește și: 10 lecții de marketing din strategia brandului Apple

Dacă nu sunteți sigur de unde să porniți atunci când vine vorba despre  publicitatea de Halloween, există multe exemple interesante de la puteți învăța. Inspirați de către cei de la smallbiztrends.com, am ales zece dintre cele mai creative reclame de Halloween:

M&M’s

Zece reclame „teribile” de Halloween, m&m's

Aceste reclame minimaliste M&M prezintă produsul într-un mod cu adevărat festiv, cu imagini și culori de Halloween. Astfel de campanii de publicitate de Halloween nu includ multe informații, însă consumatorii știu deja ce primesc de la M&M. Deci, acest tip de publicitate de Halloween servește ca un memento simplu, dar festiv.

McDonald’s

Zece reclame „teribile” de Halloween, mcdonald's

Chiar și fără un produs care să ducă cu gândul la acest sezon poate să lanseze, cu puțină creativitate, reclame inspirate de Halloween. Aceste reclame au repoziționat un produs din meniul clasic McDonald’s ca pe un alt produs clasic. Din moment ce vă gândiți, în mod normal, la bomboane, atunci când reclamați Halloween-ul, prezentând burgerul în acest aranjament adaugă o notă festivă reclamei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •