Răzvan Ionescu este noul Director de Marketing al Impact Developer & Contractor SA

Razvan Ionescu este noul Director de Marketing al Impact Developer Contractor SA 2.jpg

IMPACT Developer & Contractor SA (IMP) l-a numit în funcția de Director de Marketing pe Răzvan Ionescu, fost director de marketing B2B al Telekom România. Cu o experiență de 14 ani în industria de telecomunicații și IT, promotor activ al revoluției digitale, Răzvan Ionescu își propune ca din noua poziție să accelereze integrarea inovațiilor tehnologice în domeniul imobiliar, inclusiv prin digitalizare și înglobarea tehnologiilor Smart Home și Smart City în proiectele rezidențiale Greenfield și Luxuria.

„Este o onoare și,  în același timp, o provocare să îmi încep activitatea în domeniul imobiliar, în echipa unui dezvoltator de top. Sunt încântat să lucrez cu profesioniști experimentați ai industriei, alături de care să contribui la creșterea companiei. Prioritățile mele pentru perioada următoare vor fi crearea și implementarea unor strategii individualizate de marketing pentru ansamblurile rezidențiale din portofoliul Impact, adaptate la  poziționarea unică a fiecărui proiect și la targetul de cumpărători”, a declarat Răzvan Ionescu, director de marketing al Impact Developer & Contractor.

Înainte de venirea sa la IMPACT, Răzvan Ionescu a lucrat timp de 14 ani în industria telecomunicațiilor, unde a deținut mai multe funcții de conducere, printre care Marketing Director Business Segment, Director de Strategie si M&A sau Director Regulatory Affairs. Răzvan Ionescu este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti şi al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

„Mă bucur că Razvan Ionescu se alătură echipei noastre, aducând o experienţă unică pe o piaţă cu multe provocări. Împreună cu Răzvan, vom continua să aducem produse de real estate cât mai atractive pentru clienți, adaptate celor mai noi tehnologii în domeniu”, a declarat Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă, cu o experiență de 27 de ani în domeniu. Compania se concentrează pe dezvoltări imobiliare de amploare, iar cel mai mare proiect al său în momentul de față este cartierul Greenfield Băneasa, din sectorul 1 al Bucureștiului, unde au fost construite până în prezent peste 2.300 de locuințe din cele 6.000 prevăzute. Dezvoltatorul a livrat în luna septembrie un stoc nou cu 276 de apartamente în Greenfield, reprezentând circa 30% din totalul locuințelor finalizate în zona de Nord a capitalei în 2018.

Anul acesta Impact, prin compania pe care o deține, Bergamot Developments, a intrat pe nișa premium, prin demararea lucrărilor de construcție la ansamblul Luxuria Domenii Residence, cel mai nou proiect rezidențial premium din zona de nord a Bucureștiului, care va include, până în anul 2020, un total de 630 de apartamente de lux, de la garsoniere la apartamente tip studio, cu două, trei, patru și chiar cinci camere în sistem duplex. Prima fază a proiectului, care cuprinde 3 blocuri cu 232 de apartamente, va fi încheiată la începutul anului 2020. Luxuria este singurul ansamblu rezidențial amplasat în proximitatea viitorului parc office din zona Expoziției, și, de asemenea, este primul ansamblu rezidențial din București în curs de certificare BREEAM, fiind de la început proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria de „clădiri verzi”.

Impact a dezvoltat în cei 27 de ani de activitate 17 ansambluri rezidențiale în București și în țară, însumând peste 450.000 de metri pătrați construiți și 4.000 de unități livrate.

Citește și Principalele 5 tendințe ale anului 2019 în digital marketing