Se caută cele mai bune proiecte de HR dedicate angajaţilor din companii din România

La Gala Premiilor de Excelenta HR Club vor fi acordate premii pentru sapte sectiuni si doua premii speciale.

Dacă în ultimii doi ani, organizaţia ta a implementat proiecte interne de HR în recrutare şi selecţie, managementul perfomanţei şi recompensării, formare şi dezvoltare sau strategie de resurse umane atunci trebuie să iei în considerare să aplici cu proiectul tău la Gala Premiilor de Excelenţă HR Club, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului. HR Club anunţă deschiderea perioadei de înscriere a proiectelor, care se va întinde pe parcursul unei luni, între 9 ianuarie şi 6 februarie.

Gala îşi propune să recunoască profesionalismul în resurse umane prin acordarea celor mai înalte distincţii în domeniu. Astfel, pe 6 aprilie 2017, la Gala Premiilor de Excelenţă HR Club vor fi acordate premii pentru şapte secţiuni şi două premii speciale, iar evenimentul va găzdui, ca în fiecare an, directori de resurse umane, directori generali şi lideri de business din cadrul celor mai importante companii din România.

Anul acesta, Preşedintele de Onoare al Juriului va fi Lynda Gratton, Professor of Management Practice la London Business School, unde conduce programul “Human Resource Strategy in Transforming Companies” – considerat cel mai valoros program de HR la nivel mondial. Lynda va oferi unul dintre premiile speciale – Lynda Gratton Award of Future-Proofing HR – unuia dintre proiectele de la categoria de strategie. O altă noutate este Premiul Special al Generaţiei Z, oferit de către tânăra generaţie unui proiect înscris în competiţie.

Proiectele înscrise în competiţie trec prin 3 etape de jurizare. În prima, echipa HR Club parcurge aplicaţiile în vederea eliminării din competiţie a acelora care nu întrunesc criteriile eliminatorii. În a doua etapă, proiectele sunt analizate de către un juriu de specialişti (format din membri seniori ai HR Club, specialişti), iar în cea de-a treia etapă, juriul este format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori.

Termenul limită de transmitere a aplicaţiilor este 10 februarie 2017. Mai multe detalii despre procesul de aplicare şi jurizare sunt disponibile în Ghidul Aplicantului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •