Sfaturi pentru proiectarea site-urilor web ale întreprinderile mici

Sfaturi pentru proiectarea site-urilor web ale intreprinderile mici

Proiectarea site-ului dvs. web este o componentă cheie a prezenței dvs. de marketing online. Un site web bine conceput poate transmite profesionalism și poate asigura întoarcerea clienților pe site,  făcând informațiile clare și ușor de găsit. În acest articol, veți afla de ce este importantă proiectarea site-urilor web, veți examina sfaturile pentru proiectarea unui site web de afaceri bun și veți vedea exemple de la companii reale cu designuri excelente de site-uri web.

Citește și: Peste o treime dintre angajaţi vor să lase în urmă programul de lucru standard 9:00-17:00

De ce este important proiectarea site-urilor?

Proiectarea site-urilor web este un aspect incredibil de important al marketingului afacerii dvs. Site-ul dvs. web este adesea locul în care faceți prima impresie asupra clienților și unde aceștia vor merge de obicei pentru a găsi informații despre afacerea dvs.

„Un site web funcționează cel mai bine atunci când servește atât companiei, cât și vizitatorului”, a declarat Adriane Galea, fondatorul CEO-ului The Beach Bum. „Pentru companie, ar trebui să aibă îndemnuri clare la acțiune și să contribuie la conversia traficului în clienți, clienți potențiali, clienți fideli și așa mai departe. Pentru vizitator, ar trebui să ofere o soluție ușoară la problema sau întrebarea lor”, scrie business.com.

Iată câteva motive pentru care proiectarea site-urilor web este importantă:

Setează prima impresie

Când clienții aterizează pe site-ul dvs. web, își vor face o impresie în primele câteva secunde pe baza aspectului și designului site-ului dvs. web, astfel încât ar trebui să faceți tot ce puteți pentru a vă asigura că prima impresie este una bună.

Dacă site-ul dvs. web este în mod evident depășit, neorganizat sau neatrăgător, clienții vor pleca în altă parte.

Citește și: BestJobs: Scădere de 23% în trimestrul trei pentru joburile de management

Îmbunătățiți SEO

Elementele de proiectare a site-ului dvs. web vă vor influența eforturile de optimizare a motorului de căutare (SEO), determinând modul în care site-ul dvs. web este clasat pe motoarele de căutare, cum ar fi Google. Proiectarea site-ului dvs. web afectează modul și locul în care publicați conținut pe site-ul dvs. web, care, la rândul său, determină modul în care motoarele de căutare accesează cu crawlere și indexează site-ul dvs. În plus, codul dvs. ar trebui să fie compatibil cu SEO pentru a vă asigura că paginile dvs. web apar în căutări.

Stabiliți tonul serviciului pentru clienți

Așa cum clienții vor judeca afacerea dvs. pe baza primelor impresii ale site-ului dvs., ei vor judeca și calitatea serviciului dvs. pentru clienți. Dacă nu v-ați gândit și lucrați cu atenție la proiectarea site-ului dvs. web, probabil că nu veți depune prea multe eforturi pentru a vă ajuta clienții. Doriți ca site-ul dvs. web să fie luminos, modern și primitor, cu informații de contact disponibile.

Construiți încredere

Escrocherii, hackeri și dezinformare, sunt câteva din riscurile de pe internet, astfel încât un site web bine conceput este esențial să transmită că sunteți o afacere legitimă și de încredere. Un site web cu un design slab sau învechit va fi adesea considerat ca fiind îndoielnic sau nesigur pentru clienți, ceea ce vă poate costa bani. Acest lucru este vital în special dacă vindeți produse sau servicii pe site-ul dvs. web, deoarece clienții vor trebui să introducă informații de plată.

Citește și: Cum este afectată mobilitatea salariaților de reapariția graniței dintre UE și Marea Britanie?

Vă ajută să țineți pasul cu concurenții

Dacă concurenții dvs. au site-uri web proiectate frumos și dvs. nu aveți, există șansa de a vă pierde clienții față de ei, deoarece aceștia vă vor vedea concurenții ca afaceri mai bune și mai de încredere.
Există multe modalități de a crea un site web bun și multe aspecte ale unui design de calitate.

Sursa foto: Unsplash

  • 4
  •  
  •  
  •  
  •