35 de angajați ai Siveco România au devenit acționari ai companiei

35 de angajați ai Siveco România au devenit acționari ai companiei

Siveco România anunță că 35 de angajați au devenit acționari ai companiei, ca urmare a finalizării demersului Irinei Socol de retragere din acționariatul Siveco și de distribuire a acțiunilor sale, cu titlu gratuit, către mai multe persoane din echipa de management a companiei.

Este vorba despre persoane care conduc, administrativ sau tehnic, departamentele organizației, majoritatea fiind în echipa Siveco de peste 10 ani.

Inițiativa, singulară în mediul de afaceri românesc, reprezintă o recunoaștere firească a contribuției lor în activitatea de peste 24 de ani a firmei.

Schimbarea structurii acționariatului confirmă, totodată, implicarea directă a specialiștilor companiei nu doar la nivel operațional, ci și în luarea deciziilor strategice.

Acest pas marchează finalizarea demersului Irinei Socol de retragere din Siveco, atât în ceea ce privește managementul, cât și acționariatul companiei.

„Salut oportunitatea de a-i avea alături pe cei 35 de colegi și în calitate de co-proprietari ai firmei, nu doar ca lideri ai departamentelor lor. Consider că acest demers reprezintă cel mai autentic mod de a le recunoaște și a încuraja performanța și o dovadă de maturitate organizațională”, declară Florin Ilia, Președinte și Director General Siveco România.

Despre Siveco România

Compania a fost înființată în 1992 și este cea mai mare casă de soft din România. Compania și-a câștigat poziția de lider în domeniul soluțiilor de eLearning, eHealth, eAgriculture și eBusiness și este singura firmă românească de software care derulează proiecte cu organisme centrale ale Comisiei Europene.

Echipa Siveco cuprinde peste 500 de profesioniști români care lucrează în proiecte informatice desfășurate în 27 de țări din lume. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente, fiind specializată în execuţia de proiecte informatice complexe şi de mare amploare pentru educație, sănătate, agricultură, instituții vamale, organizații europene, firme private, instituții publice.

(Foto: Timothy Vollmer, www.flickr.com)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •