Vrei să obţii job-ul? 10 lucruri pe care nu trebuie să le faci la un interviu de angajare

interviu angajare 1

Orice interviu de angajare este un eveniment care are potenţialul de a schimba vieţi. Cu toate astea, majoritatea oamenilor înţeleg greşit această şansă pe care o au.

Dă click ca să vezi ce nu trebuie să faci la un interviu de angajare, dacă vrei să obţii job-ul

[imagebrowser id=63]

Gurbaksh Chahal, preşedinte şi CEO al RadiumOne, scrie pe pagina lui de LinkedIn că, atunci când este vorba despre o poziţie pe care cineva şi-o doreşte cu adevărat, atunci trebuie să demonstreze că este cel mai potrivit pentru acel post.

Citeşte şi 10 întrebări care n-au ce căuta în cadrul unui interviu de angajare

Chahal se întreabă de ce oamenii care îşi caută un anumit loc de muncă nu înţeleg că interviul de angajare este momentul în care pot fi atât de buni, încât angajatorul să se îndrăgostească de ei şi să le promită, pe loc, că au primit postul.

„Să se ducă la un interviu de angajare este unul dintre cele mai importante şi cruciale evenimente din viaţa unui om. Dacă vrei să faci parte din echipa câştigătoare, nu te raporta la interviul de angajare ca la ceva întâmplător. Este prima ta şansă să străluceşti. Nu o transforma în ultima şansă pe care o ai”, subliniază Gurbaksh Chahal.

Citeşte şi Care sunt criteriile de angajare la Wizz Air și care este strategia de dezvoltare a companiei pentru anul 2014 – interviu

Dacă eşti tânăr, continuă Chahal, asumă-ţi riscuri şi aplică pentru acele poziţii care te vor ajuta să-ţi construieşti o carieră şi nu un loc de muncă, pentru că viaţa este prea scurtă ca să visezi la un banal loc de muncă, de la 9:00 la 17:00.