5 sfaturi pentru creșterea vânzărilor cu ajutorul designului web

5 sfaturi pentru cresterea vanzarilor cu ajutorul designului web

Căutați o modalitate de a spori conversiile pe site-ul dvs.? Dacă da, nu sunteți singur. Proprietarii de afaceri și specialiștii în marketing au la dispoziție nenumărate instrumente și canale de marketing, dar niciunul dintre ele nu are nicio valoare reală, cu excepția cazului în care site-ul lor este optimizat corect.

Imaginați-vă că vedeți un anunț interesant pe rețelele sociale despre o nouă companie. Produsele sale, marketingul și mesageria de marcă arată foarte bine. Decideți să vizitați site-ul său web și nu înțelegeți nimic. Cât vei petrece pe un site web defect, prost structurat, doar pentru a finaliza comanda? Probabil câteva secunde.

Citește și: Provocările din departamentul de HR în contextul pandemiei și viitorul forței de muncă

Nailing-ul bazat pe conversia web înseamnă că mai mulți oameni vor petrece timp interacționând cu afacerea dvs. În această perioadă, ei pot arăta interes pentru marca dvs. citind conținutul blogului sau alăturându-se listei de e-mailuri. Alternativ, ei pot vedea produsul dvs. ca fiind ceva de care au nevoie și pot deveni un client pe loc, scrie business.com.

Nu veți ajunge niciodată în acest punct decât dacă site-ul dvs. este pregătit pentru o gamă largă de utilizatori cu interese și obiceiuri de cumpărare diferite. Astăzi, sperăm să vă ajutăm arătându-vă câteva moduri de a spori vânzările, concentrându-vă pe designul bazat pe conversie.

1. Utilizați un îndemn la pagină

Chemarea la acțiune poate îmbunătăți sau strica experiența clientului. Dacă cineva aterizează pe blogul dvs., citește o postare utilă și vede un CTA relevant în partea de jos a paginii, este mult mai probabil să urmeze îndemnul, oricare ar fi el.

Iată un exemplu rapid pentru a vă arăta la ce ne referim. Dacă site-ul dvs. web se concentrează pe a-i ajuta pe clienți să-și îmbunătățească marketingul, veți dori să includeți un CTA relevant în fiecare postare care să revină la subiectul postării. Deci, o postare despre ajutarea clienților să își dezvolte lista de clienți potențiali ar trebui să vină cu un CTA care să încurajeze utilizatorii să se aboneze pentru a obține lista de verificare prin e-mail Marketing 101.

Citește și: Cum s-a prăbușit imperiul lui Jamie Oliver și de ce a dat greș în antreprenoriat

Utilizarea unui CTA relevant pentru fiecare pagină este vitală pentru designul web bazat pe conversii. Nu doriți să vă copleșiți clienții atunci când decid ce să facă în continuare. Faceți procesul cât mai simplu posibil prin limitarea CTA-urilor dvs. pe pagină și, mai important, asigurându-vă că CTA-ul pe care îl partajați este relevant pentru conținutul sursă.

2. Îmbunătățiți timpul de încărcare

Viteza site-ului web joacă un rol crucial în modul în care consumatorii percep un brand. Dacă site-ul dvs. durează o veșnicie să se încarce, există șanse mari ca oamenii să plece și să treacă pe site-ul unui concurent. O parte dintr-un design excelent bazat pe conversii este asigurarea faptului că utilizatorii pot naviga rapid și ușor pe site-ul dvs. web.

Dacă doriți dovada că viteza paginii afectează conversiile, luați în considerare acest lucru: timpii lungi de încărcare duc la 75% mai multe coșuri abandonate. Cu alte cuvinte, dacă nu vă optimizați site-ul pentru viteză, aproape trei sferturi dintre clienții potențiali vor pleca înainte de a-și finaliza comanda.

Vă puteți îmbunătăți timpul de încărcare în mai multe moduri. Una dintre cele mai rapide modalități este de a rula un test de viteză pentru a vedea exact ce trebuie să remediați. Factorii multipli afectează timpul de încărcare. Trebuie să utilizați un furnizor de hosting de renume, să optimizați imaginile și să lucrați cu un design simplu pentru mai multă viteză.

În mod ideal, site-ul dvs. web ar trebui să se încarce în mai puțin de două secunde. Știm că acest obiectiv poate părea provocator dacă în prezent aveți timp de încărcare de opt sau nouă secunde, dar puteți și ar trebui să controlați viteza site-ului dvs. dacă doriți să sporiți vânzările și implicarea.

3. Folosiți spațiul negativ

În continuare, să vorbim despre modul în care modul în care vă proiectați pagina poate avea un impact direct asupra conversiilor. Când oamenii citesc postări online, ochii lor se deplasează adesea pe ecran sub forma literei F. Acest lucru înseamnă că ar trebui să evidențiați caracteristici și forme specifice în această zonă dacă doriți să vedeți mai mult angajament.

Un formular de înscriere în mijlocul paginii între paragrafele text vă va oferi mai multe conversii. De ce? Deoarece formularul apare chiar în mijlocul viziunii cititorului. Această alegere de design va asigura că mai mulți oameni vă văd oferta atunci când vă scanează pagina, ceea ce înseamnă că mai mulți oameni se pot înscrie.

Citește și: BestJobs: Scădere de 23% în trimestrul trei pentru joburile de management

De asemenea, este o idee bună să folosiți un spațiu negativ. Am fost cu toții pe site-uri web care sunt confundate cu informații. De fapt, există atât de multe opțiuni, încât poate fi paralizant pentru browserele obișnuite. Utilizați o temă simplă și un design minimalist atunci când vă creați site-ul web, cu un spațiu alb, astfel încât conținutul și materialul dvs. de marketing să aibă loc să respire.

Doriți ca utilizatorii să accepte oferta dvs. sau propunerea de valoare. Nu este întotdeauna ușor să vezi imaginea de ansamblu atunci când există o grămadă de alte elemente grafice și widget-uri în cale.

Sursa foto: Unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •