Ce ținută li se potrivește femeilor, în funcție de locul de muncă

Tinuta office potrivita daca lucrezi intr-o corporatie

Regulile de etichetă la locul de muncă au un impact deosebit în buna desfășurare a proiectelor și a întâlnirilor de business. Indiferent dacă lucrezi într-o corporație, agenție sau redacție, modul în care te îmbraci spune foarte multe despre tine și despre profesionalismul care te caracterizează.

Micile detalii vestimentare pot fi salvatoare sau, dimpotrivă, îți pot afecta întreaga ținută. Deci, mare atenție la felul în care decizi să te îmbraci și asortezi.

Pentru mai puține ore de indecizie în fața oglinzii, Ama Fashion vine în ajutorul tău cu sfaturi despre ce ținută să adopți în funcție de mediul în care lucrezi. Câteva reguli de bază se vor dovedi foarte folositoare pe termen lung și te vor ghida spre cele mai frumoase outfituri!

Ținuta office potrivită dacă lucrezi într-o corporație

Dacă lucrezi într-o multinațională, știi deja că regulile vestimentare nu sunt negociabile. Regulile de etichetă sunt, de obicei, stricte și respectate de către toți angajații, indiferent de pe ce poziție lucrează. Similară este și situația angajaților la bancă sau în cadrul unui lanț hotelier, la Front Desk. Fiind omul de legătură între client și companie, trebuie să arăți impecabil. Cu toate acestea, patru reguli simple te vor ajuta să ai întotdeauna ținuta potrivită și nu îți vor da bătăi de cap. Dacă le vei avea constant în minte atunci când mergi la cumpărături cu acest scop, vei face cu siguranță alegeri bune.

  1. Cumpără haine simple, dar de calitate, în cusături și tăieturi clasice;
  2. Îmbracă articole vestimentare pe măsura ta, fără compromisuri;
  3. Poartă haine și machiaj în culori neutre, minimaliste;
  4. Păstrează doar accesoriile absolut necesare, cum ar fi un ceas elegant.

Articolele vestimentare must-have din dressing-ul unei femei care lucrează într-o companie mare sunt cămașa albă, simplă și cambrată, fusta creion sau rochia office din stofă, o pereche de pantofi stiletto pe care să mergi impecabil, sacou sau blazer, întotdeauna cambrat, pe măsura ta, simplu. (foto deschidere)

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •