Ce ținută li se potrivește femeilor, în funcție de locul de muncă

Tinuta office potrivita daca lucrezi intr-o corporatie

Cum te îmbraci dacă lucrezi la o redacție de știri

Dacă lucrezi într-o redacție de știri, sunt dese situațiile în care trebuie să mergi în mod imprevizibil pe teren pentru o anumită informație. Astfel, trebuie să fii pregătită pentru tot felul de întâniri spontane. Ținuta ta trebuie să fie comodă, dar și potrivită pentru business. O pereche de pantaloni din stofă și o bluză din lână mulată sau cămașa ta preferată, accesorizată cu un blazer lejer îți dă garanția unei ținute perfecte.

tinuta-redactie-stiriIndiferent de codul vestimentar specific domeniului în care activezi, gusturile și personalitatea nu trebuie neglijate. Diferențiază-te purtând parfumul sau ceasul preferat, sau asortează-ți hainele într-o manieră personală.

Dacă urmărești această serie de reguli simple, ai grijă la decența hainelor și la postura cu care le afișezi, cu siguranță te vei bucura de un outfit apreciat. Dincolo de codul vestimentar, eticheta la locul de muncă se referă și la conduită, iar pentru că petrecerea de Crăciun se apropie, iată câteva lucruri de bun-simț pe care să nu le faci la petrecerile corporate.