UMANager – Etică și valori în educaţie: încotro?

UMANager - Etica si valori in educatie: incotro?

Miercuri, 22 iunie 2016, la ora 17.00, la Impact Hub București (Str. Halelor nr. 5, etaj 2 – Piața Unirii) are loc cel de-al zecelea Atelier de Leadership moral organizat de Steven van Groningen, Silviu Hotăran, Septimiu Postelnicu și Dr. Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai comunității de business din România.

 Această ediție este dedicată educației și are tema „Etică și valori în educaţie: încotro?”.

„De peste 4 ani susținem conceptul Eticii în Afaceri, din dorința de a crește gradul de încredere al tinerilor antreprenori în mediul românesc de business. În cele nouă ediții ale evenimentului UMANager am aflat împreună că etica în business nu este sustenabilă fără a avea la bază o educație morală autentică. Educația stă la baza tuturor aspectelor importante ale dezvoltării marilor personalități, valorile fiindu-le dezvoltate din copilărie și până la maturitate”, spun reprezentanşii UMANager.

De la școala de stat la metode de educație alternativă, de la dascăli care zi de zi le oferă micuților informațiile care le vor deveni cărămizi în viață și până la traineri și coacheri implicați activ în educația non formală a adulților, vom parcurge împreună modalitățile prin care valorile transmise mai departe construiesc oameni puternici, ce vor avea un impact important în societate.

 Nota 10 sau un bagaj de valori pentru toată viața? Care este și ar trebui să fie setul corect de valori în educație? Cum construim caractere și nu doar buni profesioniști? Acestea sunt întrebările la care vor răspunde vorbitorii în cadrul evenimentului:

·         Maria Sandor

·         Domnica Boboc

·         Cosmin Alexandru

·         Mitra Enayati

·         Dora Surugiu-Kocsolade

·         Sever Voinescu

·         John Soleanicov

Discuțiile vor fi moderate de:

·         Wargha Enayati

·         Septimiu Postelnicu

·         Steven van Groningen

·         Silviu Hotăran

UMANager este un proiect de susținere a eticii în afaceri și de creștere a gradului de încredere a tinerilor întreprinzători în parteneri și în mediul de afaceri autohton.

Inițiativa de a lansa acest proiect le aparține lui Steven van Groningen, Silviu Hotăran, Septimiu Postelnicu și dr. Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai comunității de business din România.

Citeşte şi Angajații români consideră că 4 din 10 companii mari sunt corupte

Fiecare dintre fondatori a pus în slujba programului UMANager experiența dobândită de-a lungul carierei profesionale, acumulată în organizații și asociații profesionale recunoscute național. Septimiu Postelnicu este Vicepreședinte Executiv al diviziei Global Banking Services a UniCredit Țiriac Bank, iar dr. Wargha Enayati este fondator al Rețelei Private de Sănătate „Regina Maria”.

Steven van Groningen, Președinte și CEO al Raiffeisen Bank, este președinte în exercițiu al Consiliului Investitorilor Străini, iar Silviu Hotăran este Managing Director al GKTI Semper Human, fost CEO Microsoft România, și a dobândit o bogată experiență în cadrul Camerei de Comerț Româno-Americane, AmCham.

Proiectul UMANager își propune să coaguleze o comunitate care să folosească etica în afaceri ca reper în activitatea profesională, adresându-se atât oamenilor de afaceri cât și studenților și liceenilor interesați să-și construiască o carieră în business.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •