Who`s King in Public SpeaKING?

In data de 5 noiembrie, la ora 14:00, in cadrul Radisson Blu Hotel, Bucuresti, va avea loc Awards Gala 2016, "Who`s King in Public SpeaKING?”

În data de 5 noiembrie, la ora 14:00, în cadrul Radisson Blu Hotel, București, va avea loc Awards Gala 2016.

După cinci ediții “Who`s King in Public SpeaKING?”, o competiţie în premieră, în care 74 de manageri de top, antreprenori şi profesionişti din diverse industrii, antrenaţi de către echipa Selftrust Academy, s-au duelat pentru titlul de cel mai bun vorbitor, vă invităm la Awards Gala 2016!

Cei mai buni 18 speakeri, finaliștii fiecărei ediții, se întrec pentru marele trofeu: King in Public Speaking! Mergem la nivelul următor și provocăm cei mai populari concurenți să-și testeze limitele și să înfrunte vorbitori antrenați, care au demonstrat deja că pot captiva audiența și pot transmite un mesaj magnetic. Oare cu ce ne vor surprinde de această dată?

Am urmat conceptul show-urilor live, aşa cum este “Vocea României”, l-am adaptat pentru discursul public şi am creat un eveniment unic în România: “Who`s King in Public SpeaKING?”: un spectacol care te ţine cu sufletul la gură în fiecare moment, care te face să zâmbești, te binedispune şi te face parte din povestea celor de pe scenă! Votează-ţi favoritul! Tu decizi cine ia marele premiu!

Vino să petreci patru ore de weekend altfel, învăţând şi jucându-te, în acelaşi timp, asistând la speech-uri care te inspiră, te distrează sau îţi dau de gândit şi votând cine merge mai departe! La “Who`s King în Public SpeaKING?”, aducem vorbitul în public la rang de show!

Vezi aici cum a fost ultima ediție “Who`s King in Public SpeaKING?”! https://www.youtube.com/watch?v=ALEAr0aM9Fs

Cum se desfășoară evenimentul?

Etapa 1: Cei 18 concurenţi vor susţine câte un speech de patru minute pe o temă la alegere, în care vorbitorul are experienţă. Vor căuta să te surprindă, să-ţi aducă poveşti pe care nu le-ai mai auzit şi informaţii utile, să te captiveze şi să te facă să îi ţii minte. Vei hotărî, alături de trainerii Selftrust Academy şi de juriu, cine sunt cei opt participanţi care îşi continuă drumul spre Marele Premiu.

Etapa 2: Cea de-a doua probă va testa spontaneitatea și creativitatea: cei mai votaţi opt concurenţi vor merge mai departe în etapa 2. Aceştia se vor întrece doi câte doi şi vor susţine speech-uri spontane, pe teme pe care le vor extrage pe loc. Așa că, gândește-te: pe ce subiect ți-ar plăcea să auzi un discurs?

Etapa 3: Cei mai buni patru concurenţi votaţi de către tine, juriu şi trainerii Selftrust Academy vor ajunge în marea finală, etapă care le va pune la încercare toate abilităţile de care are nevoie un speaker de top. Această ultimă probă este un mix între cele două runde anterioare: provocarea celor trei fantastici va fi să susţină un speech spontan, pe tema: “Nu am venit să ţin un discurs”, folosind mai multe cuvinte, pe care le vor alege pe loc.

Aşadar, în final, tu ce fel de speaker preferi? Unul amuzant şi plin de emoţie sau unul structurat şi serios? Un discurs cu poveste sau unul cu fapte clare? Votează-l pe cel care te-a cucerit şi ajută-l să câştige trofeul!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •