Primul Campionat Național de Discursuri Online

concurentii beneficiaza de sesiuni online de public speaking

120 de companii din domenii precum asigurări, securitate cibernetică, sănătate sau retail investesc în dezvoltarea abilităților de comunicare în public ale angajaților, în cadrul primului Campionat Național de Discursuri Online.

Sub deviza „Dreaming of a better world together”, campionatul se desfășoară sub forma unui concurs de public speaking între participanții desemnați de către organizații. Prima etapă debutează marți, 9 iunie, de la ora 18:18, iar competiția se va încheia în data de 14 iulie.

Vorbitul în public este una dintre cele mai căutate abilități în procesul de recrutare, însă doar 3,4% dintre români spun că pot face acest lucru cu ușurință, potrivit studiilor. Pentru a-și dezvolta capacitatea de comunicare, organizare și structurare a informației, pe toată perioada campionatului cei 144 de concurenți beneficiază de sesiuni online de public speaking susținute săptămânal de cei 12 traineri Speakings, antrenați de Andrei Dunuță, fondatorul Speakings și antrenor de public speaking, folosind metodologia 5S.

Citește și: Opțiuni aflate la îndemâna angajatorilor în contextul COVID-19

Abilitățile dobândite le vor fi testate pe toată durata campionatului pentru evaluarea modului în care au valorificat oportunitățile de învățare neconvenționale oferite de competiția online, în actualul context epidemiologic

,,Misiunea noastră este de a le oferi celor înscriși posibilitatea de a-și testa limitele, de a-și antrena abilitatea de a vorbi în public, astfel încât la finalul acestei competiții să fie mai încrezători în forțele proprii. Ce m-a impresionat la concurenții cu care am început deja să lucrăm este deschiderea de a se adapta ușor unei situații în dinamică și a de a accepta provocări care să le pună în valoare calitățile de leadership și de profesioniști în domeniu”, spune Andrei Dunuță, fondator Speakings.

Campionatul este structurat în patru etape, iar discursurile se vor construi pe următoarele teme: business, teamwork, fun și relații. Publicul își va putea vota favoriții, în cadrul celor 10 emisiuni transmise live, online, pe pagina de Facebook Speakings.

Chiar dacă vor fi eliminați în cadrul uneia dintre etape, speakerii vor putea participa în continuare la cursurile de pregătire ale celor rămași în concurs pentru a primi feedback din partea trainerilor, toți absolvenți de succes ai programelor Speakings.

Puteți urmări desfășurarea Campionatului de Public Speaking live și pe Facebook Manager Express.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •