A cincea ediţie Career Leader, deschisă tinerilor pasionaţi de jurnalism sau consultanţă

Tinerii pasionaţi de jurnalism sau consultanţă sunt invitaţi să aplice la cea de a cincea ediţie Career Leader, care va avea loc pe 27 și 28 martie, la sediul Romanian American Foundation,  informează un comunicat de presă remis Manager Express.

career leader

Evenimentul își propune să creeze o punte de legătură între tineri și angajatori importanți. Drept urmare, tinerii care vor participa la Career Leader vor avea ocazia să lucreze, timp de o zi, alături de profesioniști. De asemenea, ei vor participa la prezentări de companii, la sesiuni de training, la simulări de business, dar și la workshop-uri interactive.

Ziua de 27 martie este dedicată jurnalismului. Tinerii care se gândesc vor învăţa cum să scrie şi să spună poveşti cu impact lucrând alături de jurnalişti de excepţie de la Adevărul, Wall-Street.ro, Forbes România, Revista Cariere şi Gadget Trends. În plus, participanţii vor învăţa să realizeze ştiri, reportaje şi interviuri, iar la final cei mai buni vor fi premiaţi cu stagii de practică şi premii oferite de partenerii programului.

Ziua de  28 martie se adresează tinerilor pasionaţi de consultanţă care îşi doresc o carieră în domeniu. Aceştia vor avea ocazia să fie consultanţi pentru o zi şi vor participa la o simulare de business interactivă alături de profesionişti din cadrul Contrast Management Consulting, Controller Institut şi KPMG România. La finalul zilei, cele mai bune echipe vor fi invitate la sesiuni de job shadowing şi vor fi recompensate cu premii surpriză.

Cei interesați pot trimite aplicațiile online AICI. Aplicaţiile sunt deschise până sâmbătă, 22 martie, iar selecţia este realizată de un juriu format din specialişti în domeniu. Rezultatele finale ale procesului de selecţie vor fi comunicate marţi, 25 martie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •