ANIS și-a ales noul Președinte

ANIS și-a ales noul Președinte

Cofondatorul companiei de soluţii software de business Softelligence, Teodor Blidăruş, a fost votat Președintele Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii din România (ANIS), în cadrul Adunării Generale din 25 mai.

Teodor Blidăruș are o experiență de peste 20 ani în industria IT. Cu un background de inginer, însă cu vocație de antreprenor, s-a remarcat pentru calitățile sale de lider, conducând numeroase echipe implicate în proiecte importante de integrare și dezvoltare de software de business. De asemenea, este recunoscut și pentru realizarea și managementul sistemului Charisma dezvoltat în România și folosit în peste 17 țări din Europa Centrală și de Est.

“Cred cu tărie că România este un centru important a dezvoltării tehnologice din regiune, iar numărul tot mai mare de proiecte de antreprenoriat, educație și finanțare axate pe domeniul IT încurajează tot mai mult competitivitatea acestui sector. În ultimii ani, ANIS a desfășurat activități complexe, gândite atât pentru facilitarea relațiilor cu instituțiile statului, cât și pentru creșterea notorietății companiilor de software românești pe plan extern. În calitate de Președinte ANIS, obiectivele mele vizează creșterea industriei de software românești prin stimularea exportului, a dezvoltării pieței interne și a adopției de tehnologie atât în sectorul privat cât și în cel public, dar și poziționarea României ca unul din principalii vectori de punere în practică a transformării digitale la nivel internațional.“ menționează Teodor Blidăruș, Managing Partner Softelligence.

În ANIS, Teodor Blidăruș este membru din anul 2013 în calitate de Vicepreședinte Educație Continuă. Până în prezent, responsabilităţile sale s-au axat pe educarea specialiştilor IT, sprijinirea antreprenorilor şi creşterea exportului românesc de produse şi servicii software. În tot acest timp a fost implicat în proiecte importante ale ANIS precum Romanian Software Index, cât și în realizarea studiilor Software and IT Services în România din 2015 și 2016.

Despre Softelligence:

Softelligence este o companie specializată în servicii software de business. În ultimii 10 ani, Softelligence a furnizat soluții pentru top 10 jucători la nivel mondial în domeniul serviciilor financiare, cum ar fi Allianz, Aon, ING Bank sau Mercedes Benz Financial, dar și pentru cei mai mari jucători din industriile de manufacturing, retail și oil & gas, colaborând cu companii precum Honeywell, Henkel și Mol. Cu o prezentă activă pe piețele din Europa Centrală și de Est, precum și pe cele din Marea Britanie, Suedia, Germania și Austria, Softelligence este inclusă de către Deloitte în Top 50 companii de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din Europa și EMEA.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •