Anne Marie Obretin, noul Director Executiv al Agențiilor de Publicitate din România

Anne Marie Obretin a fost aleasa in functia de Director Executiv al Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR)

Anne Marie Obretin a fost aleasă în funcția de Director Executiv al Uniunii Agențiilor de Publicitate din România (UAPR), informează un comunicat de presă remis Manager Express.

Anne Marie va avea misiunea de a dezvolta strategia organizației și de a continua să apere și să protejeze interesele agențiilor de publicitate din România.

“Mi-am propus să devenim o voce cât mai puternică a advertising-ului din România, să ne preocupăm de creșterea, dezvoltarea și implementarea proiectelor existente și a proiectelor pilot. Vreau ca asociația noastră să crească atât cantitativ, cât și calitativ și îmi doresc ca prin intermediul tuturor proiectelor viitoare să fim considerați un punct de reper în stabilirea direcțiilor în advertising-ul românesc”, a declarat Anne Marie Obretin, Director Executiv UAPR.

Anne Marie Obrețin este licențiată în Lingvistică și deţine o diplomă post-universitară în Cercetarea Limbilor și Culturilor Europene la Universitatea Exceter din Marea Britanie.

“Anul 2014 reprezintă un nou început pentru UAPR sub conducerea lui Anne Marie. Sunt bucuros să o avem în echipa noastră. Prin atitudinea pozitivă și prezența ei activă, vom continua dezvoltarea planurilor organizației. Sunt încrezător că alături de ceilalți membri ai Consiliului Director îşi va aduce contribuţia activă la proiectele din UAPR și va fi o voce comună pentru toți membri organizației”, declară Radu Florescu, Preşedinte UAPR.

Cu un background puternic în industria de advertising, UAPR își propune să deschidă noi drumuri prin continuarea proiectelor Effie Awards, Salary Survey, EACA Courses, dar și prin lansarea unor proiecte noi și inovative.

UAPR continuă și anul acesta să fie un punct de sprijin pentru membrii săi prin cursurile care le prezintă ultimele noutăți din marketing și publicitate și prin programele organizate cu scopul de a continua demersul corect și optim al acestei industrii.

Despre UAPR:

UAPR este o organizaţie profesională fondată în anul 2000, care urmăreşte apărarea intereselor agenţiilor de publicitate, dezvoltarea şi profesionalizarea industriei de advertising şi ridicarea standardelor profesionale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •