Casa de Avocatură Ionescu și Sava anunţă un nou partener și consolidarea echipei

Începând cu luna februarie 2015, Casa de Avocatură Ionescu și Sava își extinde echipa de management prin promovarea Alinei Toma ca partener în departamentul de litigii comerciale și își consolidează echipa de avocați.

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București în 2009, Alina Toma a urmat cursurile de Master de Drept Internațional și European al Universității Orleans, pentru ca, în 2010, să devină membru în Baroul București. Tot în 2010, ea se alătură și echipei Ionescu și Sava, unde se specializează în litigii și arbitraj, cu precădere în chestiuni de drept fiscal, administrativ și proprietate intelectuală. În noua ei calitate, Alina va coordona practica de litigii comerciale din cadrul Ionescu și Sava. Ceilalți trei parteneri sunt Albert George Ionescu, Radu Claudiu Ionescu și Alina Neagu, avocații care au fondat casa de avocatură în urmă cu zece ani.

Începutul de an a însemnat pentru Casa de avocatură Ionescu și Sava consolidarea echipei de litigii prin cooptarea Adei Pascu. Ada a absolvit Facultatea de Drept și Masterul în Drept European în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, precum și drepturile omului și drept internațional public la Rene Cassin International Institute Of Humain Rights din Strasbourg și la Hague Academy of International Law. De asemenea, Casa de Insolvență Ionescu și Sava și-a întărit echipa prin alăturarea lui Mihai Parvu, în calitate de jurist. Anterior acestei poziții, acesta a activat ca jurist în domeniul recuperării de creanțe și insolvențelor, fiind implicat în gestionarea unor portofolii complexe de creanțe.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •