Consultanta de afaceri oferita gratuit antreprenorilor si managerilor la IMM ReStart, Brasov

Cel de-al 3-lea eveniment din seria„IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare”,organizat de Doingbusiness.ro, va avea loc marti, 20 mai 2014in BrasovHotel Kronwell.

Evenimentulreuneste experti, traineri si manageri specializati in identificarea celor mai eficiente solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor si isi propune sa vina in ajutorul antreprenorilor care cauta sfaturi practice, informatii actualizate si servicii de consultanta pentru stimularea afacerilor.

Dupa o lunga perioada de stagnare, economia romaneasca a inregistrat anul trecut o crestere de 3,5%, iar previziunile pentru 2014 sunt optimiste. In acest context, IMM-urile joaca un rol cheie in accelerarea procesului de ascensiune economica.

Brasov s-a aflat in 2013 in topul primelor zece judete din punct de vedere al dinamicii privind inmatricularile de noi intreprinderi mici si mijlocii, cu aproape 3.500 de firme infiintate, in crestere cu peste 6% comparativ cu anul precedent, potrivit statisticilor Oficiului National al Registrului Comertului. O evolutie pozitiva se remarca si in privinta numarului total al firmelor din judet care si-au suspendat activitatea anul trecut, acesta diminuandu-se cu aproape 23% fata de 2012, la 1.123 de firme. Pe de alta parte insa, numarul firmelor radiate a crescut cu peste 27% fata de 2013, la 2.995 de firme – judetul Brasov inregistrand din acest punct de vedere una dintre cele mai ridicate dinamici.

„Prin evenimentul IMM Restart, ne dorim sa oferim antreprenoriatului din Brasov si din judetele invecinateacces la un pachet complet de informatii, suport si servicii de consultanta din partea unor experti din cele mai importante companii din tara. Cu un concept pe care l-am dezvoltat si perfectionat pe parcursul ultimilor cinci ani, evenimentele centrate pe solutii pentru IMM-urisunt o sursa puternica de idei constructive, cu un grad ridicat de aplicabilitate in activitatea antreprenoriala. Ne dorim casi la Brasov, un judet cu o masa importanta si foarte activa de intreprinderi mici si mijlocii, evenimentul sa genereze un dialog constructiv si util participantilor”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

IMM ReStart este mai mult decat o conferinta, oferind o abordare inovativa conceptului de eveniment de afaceri, prin integrarea a patru componente complementare: consultanta specializata, resurse dedicate dezvoltarii unei companii, training de motivare si dezvoltare personala si intalniri private cu specialistii invitati.

Printre invitatii care vor lua cuvantul la conferinta de la Brasovse numarareprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din Romania, precum Gabriel Sincu, Tax Executive Director si Elena Badea, Marketing Director –EY Romania,Melania Mirea, Director ExecutivBCR Pensii,Roxana Mosneanu, Director Regional Allianz-Tiriac Asigurari, Daniela Pana, Country LeaderSAS Romania, Magda Popescu, Outside CounselBSA | The Software Alliance,Diana Rosetka, Managing Partner AchieveGlobal siDumitru Ion, CEOKompass Romania.

Ca un element de noutate, IMM ReStart ofera participantilorposibilitatea de a sta de vorba intr-un cadru privat cu reprezentantiiBursei de Valori Bucuresti, BCR Pensii, EY Romania sau BSA | The Software Alliance,ocazie cu care pot beneficia deservicii personalizate de consultanta gratuita, adaptate specificului activitatii sau companiei lor.

Evenimentul de la Brasov va fi moderat de Radu Soviani si este organizat in parteneriat cu: Allianz-Tiriac Asigurari, Bursa de Valori Bucuresti, EY Romania, BCR Pensii, SAS Romania, BSA | The Software Alliance, Coface Romania, AchieveGlobal, Regus,Kompass Romania, cu sprijinul Kronwell Hotel Brasov.Proiectul se bucura de sustinerea partenerilor media: Agerpres, Digi24, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, Calendar Evenimente, Radio Romania Targu Mures, Star FM Fagaras, Buna Ziua Fagaras, Monitorul Expres, SpatiulConstruit.ro, Cariere.ro, Manager Express, Magazinul Progresiv si Grupul Editorial Amaltea.

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila.

Proiectul va continua anul acesta cu noi conferinte in Constanta (iunie), Cluj (septembrie), Iasi (octombrie) si Sibiu (octombrie). Pentru mai multe informatii despre agenda, vorbitori si inscrieri, va rugam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/24.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia romaneasca precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online incluse in portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: Economia Azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010).

Contact:

Diana Babei, Project Coordinator

E-mail: diana.babei@ibp.ro

www.doingbusiness.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •