Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto Romania speaker la Meet the WOMAN! Bucuresti

Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto Romania speaker la Meet the WOMAN! Bucuresti

Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto România, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN! BUCURESTI – marţi, 12 noiembrie 2013, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel – şi va discuta cu participantele despre tema: Calitatea vieţii depinde de calitatea întâlnirilor!

“Am stabilit împreună cu doamna Dana Cortina o temă prin care vom afla cum sa ne dozăm timpul şi energia în construirea relaţiilor pe termen lung şi cu beneficii reale. Calitatea vieţii este cu adevărat reprezentată de oamenii din jurul nostru şi de relaţiile profesionale şi personale cu aceştia. ”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi presedinte Femei în afaceri.

Dana Cortina este absolventă a Institutului Politehnic Bucureşti, specializarea Maşini Termice/ Motoare, şi conduce din 2005 Porsche Inter Auto România, compania aparţinând reţelei globale de retail a Porsche Holding şi fiind membră a concernului Volkswagen. Prin cele cinci centre auto deschise în Bucureşti şi în Timişoara, Porsche Inter Auto comercializează modele ale mărcilor Porsche, Bentley, Lamborghini, Audi, Volkswagen, SEAT şi Skoda, toate aparţinând concernului german Volkswagen.

Ea şi-a început activitatea în România în cadrul Porsche încă din anul 1998, ca manager de proiect. Anul acesta, a fost distinsă cu Decorația de Onoare din Aur, pentru performante economice deosebite, în cadrul ceremoniei de acordare a Decorațiilor de Onoare pentru Servicii aduse Republicii Austria. In luna mai, compania pe care o conduce, Porsche Inter Auto Romania, a deschis in Bucuresti cel mai mare centru dedicat marcilor premium si de lux din Europa Centrala si de Sud Est, Porsche Pipera, in urma unei investitii de 15 milioane de EUR.
Costul unui bilet este de 80 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul la eveniment se face doar după ce se primeste confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 15% discount din costul taxei de participare.

Detalii si rezervari: inscrieri@femei-in-afaceri.ro

 

BENEFICIILE PARTICIPARII LA EVENIMENT
• Promovarea afacerii sau a domeniului in care activati  •Acces la informatii de business

• Contacte, parteneriate de afaceri si viitoare contracte

DESPRE FEMEI IN AFACERI

Infiintata in 2009 de Alice Botnarenco, organizatia Femei in Afaceri dezvolta proiecte care se adreseaza antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in companii. In 2012, a reprezentat Romania la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic international pentru femei, a relansat site-ul femei-in-afaceri.ro, pozitionat ca un portal cu informatii din mediul feminin de afaceri, si a creat prima platforma online de business dedicata femeilor din Romania.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •