De la stres la succes – mentorat pentru antreprenori

Romanian Business Leaders (RBL) are o echipa de 33 de antrenori de business

Am încercat tot felul de artificii pentru a-mi duce afacerea la nivelul următor, însă rezultatele sunt modeste, mai cu seamă în raport cu efortul…

Sună familiar? Dacă da, avem vești bune pentru tine. Este un cerc vicios din care acum ai putea găsi mai ușor ieșirea. Malcolm Gladwell spune, în „Outliers”, că sunt necesare 10.000 de ore de practică pentru a excela într-un domeniu. Iar afacerile nu fac excepție.

Romanian Business Leaders (RBL) are o echipă de 33 de antrenori de business care vor să se implice voluntar și să ofere direcție și ghidaj antreprenorilor aflați la început. Cei 33 sunt, la rândul lor, antreprenori și lideri din business, dovezi vii că se poate. Sunt oameni care înțeleg provocările cu care te confrunți, pentru că, la rândul lor, au trăit experiențe și emoții similare. Obiectivul antrenorilor RBL este să conducă 101 companii de la stres la succes, în cadrul unui proces de mentorat la nivel național.

Dacă ești antreprenor, ai o afacere profitabilă cu minim 3 angajați și o cifră anuală de afaceri de peste 101.000 de euro, te invităm să te înscrii în program.

Cum funcționează:

1. Completezi formularul de înscriere, îl salvezi și îl trimiți la 101@rbls.ro până la 10 iulie 2013;

2. Ești invitat să intri în program, după ce echipa de proiect îți evaluează aplicația;

3. Ești pus în contact cu antrenorul care alege să îți fie mentor;

4. Ai o primă întâlnire cu antrenorul și decideți de comun acord să începeți procesul de mentorat;

5. Începi procesul de mentorat și ai acces la un centru dedicat de resurse pentru antreprenori, construit prin contribuțiile antrenorilor din program și al membrilor Romanian Business Leaders.

Proiectul „101 companii de la stres la succes” pornește de la observația că foarte multe dintre companiile noi, cu potențial, trec printr-o fază de stagnare și nu reușesc să facă saltul spre prosperitate. Scopul proiectului este să ajute antreprenorii să depășească acest prag și să își multiplice rata de creștere. Proiectul face parte dintre inițiativele Fundației Romanian Business Leaders, RBLS, dedicate antreprenoriatului.

Echipa „101 companii de la stres la succes” este coordonată de Sergiu Neguț (Wanted Transformation).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •